Mobirise Mobirise v4.4.0
bootstrap button
Mobirise


SUSU POWER! KUASA PENYEMBUHAN SUSU KOLOSTRUM!!

Produk Hebat! Terbukti dengan Testimoni! Peluang Bisnes & Jana Pendapatan Lumayan!!

MENCARI PENAWAR UNTUK MASALAH KESIHATAN ANDA?

STATISTIK PESAKIT DUNIA OLEH WHO

Ramai yang sakit di dunia ini..
Begitu juga di Malaysia.

 PUNCA UTAMA PENYEBAB PENYAKIT

Nampak tak statistik tu? Dari 100 orang, 80 orang sakit. Takkan nak tunggu kena sakit.

 

Apakah ikhtiar kita?
Mencegah atau mengubati?
Atau kedua-dua sekali?

 

TDC HOLDINGS SDN BHD
Memperkenalkan...
SUSU AJAIB!!

 


Milk That Changes
 

Your Life

Komposisi SafeNJoy:

 

Didapatkan dari New Zealand,

Ditambahbaikkan di US,

Diproses di Malaysia,

Dieksport ke Indonesia,

Dikongsi kepada DUNIA.

 

C2JOY hanya diproses dengan susu Kolostrum lembu
(Bovine Colostrum)

SEAWAL 6 JAM

untuk memastikan kualiti Kolostrum dan kandungan IMMUNOGLOBULIN  (IgG) mencapai *2.25% di setiap sachet.

Kandungan SafeNjoy setiap sachet :

  • Colostrum Powder: 2g
  • Milk Calcium Complex : 1g
  • Skim Milk Powder: 12g

Berat Bersih: 15g/Sachet

*Kandungan IgG produk kolostrum di pasaran secara purata hanya 1% setiap sajian

 

New Zealand: The Best and Most Hygiene Milk in the World

 

Saksikan Bagaimana Susu C2joy Diproses :

 

4 MANFAAT UTAMA SafeNjoy

Formulasi & kajian saintifik yang TERBUKTI BERKESAN

 

Formulasi terbaik ini bertindak melalui :

 

TAHUKAH ANDA?

Susu adalah salah satu makanan penting dalam DIET SEIMBANG iaitu pemakanan secara sihat seperti yang dipaparkan dalam piramid makanan.

 

SARANAN MINUM KOLOSTRUM

 

 

 

Kolostrum adalah cairan pra susu yang dihasilkan oleh lembu betina hingga 48 jam pertama sejak melahirkan anak. Kolostrum mengandungi faktor-faktor immunisasi tubuh (Immunization Factors), faktor-faktor pertumbuhan (Growth Factors) dan faktor-faktor nutrien (Nutrient Factors) yang sangat diperlukan oleh manusia.

Kolostrum sangat penting bagi manusia dalam pembentukkan dan meningkatkan keberkesanan Sistem Antibodi dan memberikan Faktor Pertumbuhan yang optimum kepada manusia khususnya bayi.

Pakar Immunology, Albert Sabin menggunakan Kolostrum Lembu (Bovine Colostrum) sebagai bahan utama untuk menghasilkan Immunoglobulin yang dapat melawan penyakit, khusus penyakit Polio. Namun ianya digantikan dengan vaksin disebabkan harga kolostrum yang agak mahal walaupun kesan kolostrum sebenarnya lebih bagus.

Mengikut kajian saintifik, berbanding dengan susu kolostrum daripada binatang lain,susu Kolostrum Lembu merupakan kolostrum yang PALING MIRIP dengan komposisi susu ibu manusia malah mempunyai faktor immunisasi yang empat kali ganda lebih tinggi berbanding kolostrum manusia.

Institute of Colostrum Research (ICR)
ditubuhkan di New Zealand untuk mengumpul dan menghasilkan penyelidikan data-data kolostrum. Hal ini memberikan keistimewaan kolostrum dan manfaat bagi kesihatan tubuh manusia secara umum.


ICR memberikan sokongan dan input atas pembangunan produk kolostrum di seluruh dunia. Kami percaya pada saat ini, dunia dipenuhi dengan pencemaran dan penyalahgunaan ubat. Kolostrum merupakan penyelesaian yang tepat untuk mengatasi pencemaran, ini disebabkan produknya natural dan juga organik.


Susu Kolostrum telah diuji oleh ICR dengan kualiti IgG (immunoglobulin) yang terjamin.

 

KENAPA MESTI KOLOSTRUM NEW ZEALAND?

Di New Zealand, lembu dijadualkan untuk melahirkan anak pada tempoh yang sama setiap tahun, jadi kolostrum yang dikumpul adalah segar dan boleh diproses segera.

Di negara lain, kolostrum terkumpul adalah sedikit dan mesti disejuk-beku terdahulu sebelum cukup kuantiti untuk diproses.

Sejuk-beku menghilangkan sebahagian khasiat kolostrum.

 

 

 

Trucal D7 adalah formula khas yang dipaten oleh Glanbia Nutritionals. Ianya adalahEKSTRAK KALSIUM yang terbaik dari New Zealand yang kaya dengan Vitamin A, B, C, D, E, K serta makro-mineral (Ca, Mg, K, P) dan juga mikro-mineral (Cu, Zn, Fe) yang merupakan asas keperluan kelangsungan hidup manusia.

TruCal : BUKAN SEBARANG KALSIUM

Formulasi unik yang digunakan untuk membantu dalam pembinaan tulang yang kuat dan sihat secara optimum

 

Komposisi yang 99.9% hampir mirip dengan komposisi tulang manusia. Bukan kalsium dari tulang / cengkerang.

 

100% Original
100% Colostrum
100% Calcium Sihat
Tiada bahan kimia
Tiada dadah
Tiada bahan terlarang

Kolostrum TDC dipasarkan di pasarkan dalam dan luar negara sudah melebihi 10 tahun. Kekuatan dan keberkesanan produk ini telah terbukti apa bila kilang C2Joy mendapat pensijilan dan pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI), Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), malah pengiktirafan ISO 22000 Food Safety Management System. Kesemua pengiktirafan dan pensijilan ini mengesahkan C2Joy mempunyai kualiti bertaraf antarabangsa dan memenuhi segala piawaian tertinggi dalam industri makanan dan minuman dunia.


Kolostrum TDC juga terbukti Halalan Toyyiban, di mana Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah memberi pensijilan Halal (Nomber Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 020-12/2006) di mana ianya menandakan diproses daripada bahan mentah import New Zealand yang Halalan Toyyiban melalui pemprosesan, pembungkusan serta pelabelan yang Halalan Toyyiban.

Kolostrum TDC bukan sahaja diiktiraf dengan pensijilan dan terbukti Halalan Toyyiban, tetapi juga telah dipatenkan secara spesifik, di mana TruCal D7 dipatenkan oleh Glanbia Nutritionals dan jenama C2Joy juga telah dipatenkan di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO). Paten ini memastikan C2Joy dilindungi undang-undang daripada sebarang produk tiruan dan pencerobohan hak intelek oleh Kerajaan Malaysia.

Kolostrum TDC juga terbukti dan telah menjalani ujian makmal dari masa ke semasa sejak 10 tahun yang lepas dan dipastikan kualiti, rasa, kandungan dan keselamatannya sentiasa terjaga dan dikekalkan. Setiap kajian dan ujian makmal ini mematuhi piawaian Food and Drug Administration (FDA) yang membolehkan C2Joy dieksport ke seluruh dunia.

 

 TDC Holdings SDN BHD telah mendapat pengiktirafan Sijil Pematuhan Syariah daripada Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) ini membuktikan bahawa Susu Kolostrum C2Joy adalah selaras dengan kehendak dan tuntutan Syariah

 

MARI KITA KENALI SIAPA OWNER C2JOY 

Jutawan Muhammad Hafizuddin HIEW. Beliau  seorang insan Luar Biasa. Pakar motivasi,Speaker,
Pendakwah,Penulis dan banyak lagi kehebatan luaran nya. Boleh bertutur dgn baik 4 bahasa. Pegang 100% tanggung jawab membangunkan c2joy malaysia dari zero. Beliau pegang 4 Porfolio (Owner, CEO, COO, CFO) untuk teraju sendiri C2joy agar kepatuhan Syariah dan Pengurusan syarikat adil dan saksama semua pihak.

Mohd Hafizuddin Hiew, Pemilik 100% TDC HOLDINGS SDN BHD

OWNER, CEO, COO,CFO

Pilih bisnes Pilih owner nya
Baru kita selamat dunia akhirat
Banyak bisnes hancur Kerana owner nya hancur
Tak kira syarikat local atau international
Dia yg pegang kunci sukses
Diri kita nak berubah mesti buat pilihan

Picah rekod syarikat Tempatan dan baru Bertapak TDC Holdings Sdn Bhd 
Sudah bayar zakat sedekah infak dan bantuan kepada masyarakat berjuta juta tahun ini saat banyak syarikat buang ramai pekerja dan ada tutup perniagaan akibat Covid-19

TDC MEMBERI BANTUAN KEMANUSIAAN BERNILAI RM 1,000,000

TDC MEMBERI SEDEKAH/WAKAF BERNILAI RM 1,000,000

Artis pun nak sihat, Kita bila lagi nak amalkan C2joy? Duduk sibuk kerja tak masa nak buat exercise .Dengan c2joy kita boleh prevent dari sakit dgn izinnya walaupun busy kerja setiap hari tak ade masa untuk buat exercise daily. C2joy boleh bagi kita kualiti tidur yang nyenyak, Badan kita Berpeluh, Badan kita rasa ringan dan otak cergas setiap hari bangun awal pagi nak berkerja

 TAHNIAH & SYABAS !!! PEMIMPIN LUAR BIASA!!!

Anda insan2 luarbiasa , Umur bukan penghalang ,Kegagalan dulu2 bukan alasan

Siapa buat buat buat Di TDC pasti akan capai kejayaan dengan IZINNYA

Kisah BENAR dari Susah jadi Sukses, Multi Jutawan Hafiz HIEW, OWNER+CEO+COO+CFO
One man show dengan 20 staffnya lepasan universiti dan SPM sekarang sudah gegar pasaran 1malaysia dengan RM15 juta Sales lebih setiap bulan.

December 2016 Beliau sendiri jual susu tepi jalan di kota bharu kelantan bermula 10 CARTON SEBULAN,KINI 500 CARTON SEHARI🔥🔥🔥🔥

"DEMAND OVER SUPPLY"

Makin Meriah, Makin Padu, Makin Menuju Puncak Kejayaan.

C2joy akan masuk tahun ke 5 tahun hadapan.

Satu sejarah yang menarik untuk di ikuti bermula dengan hanya 10 karton sebulan kini mencapai 500 carton sehari bersamaan 15000 karton sebulan.Percapaian yang sangat luar biasa.

Tahun hadapan akan mengapai 1000 karton sehari, satu anugerah yang di berikan kepada c2joy.Jika kita masih kekal bersama c2joy 5 tahun ke depan pasti nya kita salah seorang jutawan dalam c2joy.

Banyak perancangan c2joy untuk ahli/dealer, antaranya penubuhan yayasan dan koperasi yang akan bermula tahun hadapan dan pasaran 20 buah negara sedang menunggu serta pengambilalihan kilang sedia ada memungkinkan masa depan c2joy yg sangat gemilang tersohor sebagai syarikat networking no satu di asia.

Setiap perjalanan sebuah syarikat yang sedang berkembang pesat pasti punya rintangan dan ujian yg harus kita tempoh terutama ketidakcukupan stok di mana sesebuah penambahan mesin memakan masa di samping mengadakan pekerja mahir.

Kini telah 4 kali c2joy menambah kapasiti dan menambah kilang nya.Walaupun keadaan ekonomi sekarang yang tak bagus diluar kerana banyak sektor terjejas dan ramai di buang kerja dek COVID pandemik, tetapi ahli2/dealer c2joy makin maju dengan membeli kereta2 baru,rumah2 baru dan pendapatan makin meningkat setiap bulan.

Ini menunjukan bisnes c2joy sangat relevan kerana sesuai utk semua peringkat umur.Pasaran yg sangat besar berbanding produk lain yg hanya terhad kepada satu2 golongan saja..

Hari ini jualan syarikat hampir mencecah RM 20 juta sebulan dan tidak mustahil tahun depan c2joy blh mencapai RM 50 juta sebulan satu rekod yang belum ada di syarikat lain mampu mencapai angka tersebut.

Ini adalah platform bisnes yang kukuh dan proven dengan konsisten pembayaran bonus setiap harike bank ahli c2joy sejak 4 tahun yang lalu. CEO bercita cita mahu produk c2joy ini bertahan semaxima 100 tahun.Dengan sikap ceo yg suka menderma ini lagi membuat kan rezeki c2joy makin membuak buak di pasaran hingga menjadi fenomena dan viral teruk di sana sini.

Dengan di bantu kebekesanan mereka yang minum menjadi berkat dan rahmat buat ahli c2joy.Sama2 kita berdoa c2joy terus membantu masyarakat secara am nya agar terus sihat tubuh badan dan sihat juga di segi ekonomi masyarakat c2joy itu sendiri.

Mari menuju kejayaan bersama di C2JOY


LUARBIASA hadir dalam hidup kita bila kita buat TINDAKAN LUAR BIASA
HANYA DI TDC HOLDINGS SDN BHD
BUKAN DI SYARIKAT LAIN
KERANA apa bossku ini kita katakan

1.Tiada maintain PATUH SYARIAH
2.Bonus hari2 TERUS KE BANK AKAUN
3.Repeat sales BESAR hari2 automatik

Fokus dan Bertindak, Jadikan C2joy Mengubah Hidup Kita Semua 

Contoh ahli/agen sudah berubah hidup miliki KERETA BELI dengan C2JOY Payslip Income 

 

TDC HOLDINGS SDN BHD ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dah TAHNIAH buat semua RUBY DIRECTOR ACHIEVER 2020

TDC HOLDINGS SDN BHD ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dah TAHNIAH buat semua PLATINUM DIRECTOR ACHIEVER 2020

 

C2Joy PILIHAN TERBAIK DARI BELIAN ULANGAN PELANGGAN DAN AHLI LEBIH 50%. INILAH "POWER OF PRODUCT" SANGAT PENTING INDUSTRI BISNES NETWORKING

 

Ramai mencari cara kurangkan berat badan yang terbaik, selamat, tiada kesan sampingan

Kita mesti dapatkan Produk Berkualiti dan Halal serta Selamat menjaga kesihatan. C2joy terbukti berkesan sihat dalaman dan luaran bertambah cantik kulit muka licin, lembut dan slimming badan.

 

SERTAI KAMI SEKARANG !!
PELUANG MENJADI USAHAWAN BERJAYA.

Nak pilih platform bisnes PILAH LAH YANG REPEAT ORDER TINGGI TANPA PERLU DI SURUH ATAU DI PAKSA. C2joy PICAH REKOD DUNIA. AHLI HANYA 50,000 orang. Jualan Sehari pada14/9/2020 Rm500,000 lebih hanya sehari lepas buka key in silver dan repeat order

APAKAH Petanda ini sebenarnye??? Itu maknanya produk itu memberi manafaat kepada pengguna2 nya. Kita sama2 sebarkan kebaikan c2joy agar tahun 2021 kita zahirkan dengan DOA DAN USAHA YANG BERSUNGGUH2 ubah hidup ramai orang.

 

Inilah kejayaan ahli/agen di angkat jadi pemimpin di C2Joy al sebab ramaikan ahli-ahli di kumpulan kiri dan kanan masing2 nikmati pendapatan 4 angka sehari secara auto income repeat order

 

Daftar Percuma Akan Dapat Laman Website Link Peribadi untuk Promosi dengan Sistem Pengurusan Pelanggan di C2joyPower.net

Sudah Ahli. Klik LOGO TDC di bawah untuk Login ke Akaun

TDC Holdings Sdn Bhd

 

 

 

 

Pendaftaran


Sila lengkapkan borang berikut :

Saya faham dan bersetuju dengan syarat dan peraturan yang ditetapkan.
* Wajib isi semua ruang!
Penaja Web : BUSTAMAM_C2
Web Statistik

Jumlah Ahli :
6585
Ahli VIP :
6581

Hubungi Kami

Nama : Bustamam Bin Mat (BUSTAMAM_C2)
Phone : 0105353617
Email : bustamanmat@gmail.com

Ahli Terkini


 Mohd Rais Bin Ariffin :: Wed,28,Oct,2020

 ZAIDEN BIN TAHIR :: Wed,28,Oct,2020

 Norhashimah Binti Romli :: Wed,28,Oct,2020

 MARAZWA BINTI YEOP ZAKARI :: Tue,27,Oct,2020

 ROSMAH BINTI MOLUR :: Tue,27,Oct,2020

 ALIAS BIN MD DESA :: Tue,27,Oct,2020

 KARTINI BINTI ABU BAKAR :: Tue,27,Oct,2020

 Junaidah Binti Jeffrey :: Tue,27,Oct,2020

 Yusriana :: Tue,27,Oct,2020

 Rosliza mohamed nasir :: Tue,27,Oct,2020

 Nafizawati Junaidi :: Tue,27,Oct,2020

 Asma bt SHAMSUDDIN :: Tue,27,Oct,2020

 Kartina Binti Sawei :: Tue,27,Oct,2020

 Rokiah binti Ahmad :: Tue,27,Oct,2020

 Nur Ainul mardhiah binti Ahmad suzi :: Tue,27,Oct,2020

 Kolsumbee binti Mohd. Mofhee :: Tue,27,Oct,2020

 Yakup Bin Lias :: Tue,27,Oct,2020

 Rosnah binti mohamed :: Tue,27,Oct,2020

 Sri suciati :: Tue,27,Oct,2020

 Mastura Binti Jemali :: Tue,27,Oct,2020