Mobirise Mobirise v4.4.0
bootstrap button
Mobirise


SUSU POWER! KUASA PENYEMBUHAN SUSU KOLOSTRUM!!

Produk Hebat! Terbukti dengan Testimoni! Peluang Bisnes & Jana Pendapatan Lumayan!!

Selamat Datang Ke C2joyPower.net

MENCARI PENAWAR UNTUK MASALAH KESIHATAN ANDA?

STATISTIK PESAKIT DUNIA OLEH WHO

Ramai yang sakit di dunia ini..
Begitu juga di Malaysia.

 PUNCA UTAMA PENYEBAB PENYAKIT

Nampak tak statistik tu? Dari 100 orang, 80 orang sakit. Takkan nak tunggu kena sakit.

 

Apakah ikhtiar kita?
Mencegah atau mengubati?
Atau kedua-dua sekali?

 

TDC HOLDINGS SDN BHD
Memperkenalkan...
SUSU AJAIB!!

 

 

Milk That Changes
Your Life

Komposisi susu C2Joy:

Colostrum + Calsium (C2)

Didapatkan dari New Zealand,

Ditambahbaikkan di US,

Diproses di Malaysia,

Dieksport ke Indonesia,

Dikongsi kepada DUNIA.

 

C2JOY hanya diproses dengan susu Kolostrum lembu
(Bovine Colostrum)

SEAWAL 6 JAM

untuk memastikan kualiti Kolostrum dan kandungan IMMUNOGLOBULIN  (IgG) mencapai *2.25% di setiap sachet.

Kandungan C2JOY setiap sachet :

  • Colostrum Powder: 2g
  • Milk Calcium Complex (Trucal D7): 1g
  • Skim Milk Powder: 12g

Berat Bersih: 15g/Sachet

*Kandungan IgG produk kolostrum di pasaran secara purata hanya 1% setiap sajian

 

New Zealand: The Best and Most Hygiene Milk in the World

 

Saksikan Bagaimana Susu C2joy Diproses :

 

4 MANFAAT UTAMA C2JOY

Formulasi & kajian saintifik yang TERBUKTI BERKESAN

 

Formulasi terbaik ini bertindak melalui :

 

TAHUKAH ANDA?

Susu adalah salah satu makanan penting dalam DIET SEIMBANG iaitu pemakanan secara sihat seperti yang dipaparkan dalam piramid makanan.

 

SARANAN MINUM SUSU C2JOY

 

 

 

Kolostrum adalah cairan pra susu yang dihasilkan oleh lembu betina hingga 48 jam pertama sejak melahirkan anak. Kolostrum mengandungi faktor-faktor immunisasi tubuh (Immunization Factors), faktor-faktor pertumbuhan (Growth Factors) dan faktor-faktor nutrien (Nutrient Factors) yang sangat diperlukan oleh manusia.

Kolostrum sangat penting bagi manusia dalam pembentukkan dan meningkatkan keberkesanan Sistem Antibodi dan memberikan Faktor Pertumbuhan yang optimum kepada manusia khususnya bayi.

Pakar Immunology, Albert Sabin menggunakan Kolostrum Lembu (Bovine Colostrum) sebagai bahan utama untuk menghasilkan Immunoglobulin yang dapat melawan penyakit, khusus penyakit Polio. Namun ianya digantikan dengan vaksin disebabkan harga kolostrum yang agak mahal walaupun kesan kolostrum sebenarnya lebih bagus.

Mengikut kajian saintifik, berbanding dengan susu kolostrum daripada binatang lain,susu Kolostrum Lembu merupakan kolostrum yang PALING MIRIP dengan komposisi susu ibu manusia malah mempunyai faktor immunisasi yang empat kali ganda lebih tinggi berbanding kolostrum manusia.

Institute of Colostrum Research (ICR)
ditubuhkan di New Zealand untuk mengumpul dan menghasilkan penyelidikan data-data kolostrum. Hal ini memberikan keistimewaan kolostrum dan manfaat bagi kesihatan tubuh manusia secara umum.


ICR memberikan sokongan dan input atas pembangunan produk kolostrum di seluruh dunia. Kami percaya pada saat ini, dunia dipenuhi dengan pencemaran dan penyalahgunaan ubat. Kolostrum merupakan penyelesaian yang tepat untuk mengatasi pencemaran, ini disebabkan produknya natural dan juga organik.


Susu Kolostrum C2Joy telah diuji oleh ICR dengan kualiti IgG (immunoglobulin) yang terjamin.

 

KENAPA MESTI KOLOSTRUM NEW ZEALAND?

Di New Zealand, lembu dijadualkan untuk melahirkan anak pada tempoh yang sama setiap tahun, jadi kolostrum yang dikumpul adalah segar dan boleh diproses segera.

Di negara lain, kolostrum terkumpul adalah sedikit dan mesti disejuk-beku terdahulu sebelum cukup kuantiti untuk diproses.

Sejuk-beku menghilangkan sebahagian khasiat kolostrum.

 

 

 

Trucal D7 adalah formula khas yang dipaten oleh Glanbia Nutritionals. Ianya adalahEKSTRAK KALSIUM yang terbaik dari New Zealand yang kaya dengan Vitamin A, B, C, D, E, K serta makro-mineral (Ca, Mg, K, P) dan juga mikro-mineral (Cu, Zn, Fe) yang merupakan asas keperluan kelangsungan hidup manusia.

 

TruCal : BUKAN SEBARANG KALSIUM

Formulasi unik yang digunakan untuk membantu dalam pembinaan tulang yang kuat dan sihat secara optimum

 

Komposisi yang 99.9% hampir mirip dengan komposisi tulang manusia. Bukan kalsium dari tulang / cengkerang.

 

 Pengiktirafan Produk C2JOY

100% Original
100% Colostrum
100% Calcium Sihat
Tiada bahan kimia
Tiada dadah
Tiada bahan terlarang

Susu Kolostrum C2Joy dipasarkan di pasarkan dalam dan luar negara sudah melebihi 10 tahun. Kekuatan dan keberkesanan produk ini telah terbukti apa bila kilang C2Joy mendapat pensijilan dan pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI), Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), malah pengiktirafan ISO 22000 Food Safety Management System. Kesemua pengiktirafan dan pensijilan ini mengesahkan C2Joy mempunyai kualiti bertaraf antarabangsa dan memenuhi segala piawaian tertinggi dalam industri makanan dan minuman dunia.


Susu Kolostrum C2Joy juga terbukti Halalan Toyyiban, di mana Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah memberi pensijilan Halal (Nomber Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 020-12/2006) di mana ianya menandakan C2Joy diproses daripada bahan mentah import New Zealand yang Halalan Toyyiban melalui pemprosesan, pembungkusan serta pelabelan yang Halalan Toyyiban.

Susu Kolostrum C2Joy bukan sahaja diiktiraf dengan pensijilan dan terbukti Halalan Toyyiban, tetapi juga telah dipatenkan secara spesifik, di mana TruCal D7 dipatenkan oleh Glanbia Nutritionals dan jenama C2Joy juga telah dipatenkan di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO). Paten ini memastikan C2Joy dilindungi undang-undang daripada sebarang produk tiruan dan pencerobohan hak intelek oleh Kerajaan Malaysia.

Susu Kolostrum C2Joy juga terbukti dan telah menjalani ujian makmal dari masa ke semasa sejak 10 tahun yang lepas dan dipastikan kualiti, rasa, kandungan dan keselamatannya sentiasa terjaga dan dikekalkan. Setiap kajian dan ujian makmal ini mematuhi piawaian Food and Drug Administration (FDA) yang membolehkan C2Joy dieksport ke seluruh dunia.

 TDC Holdings SDN BHD telah mendapat pengiktirafan Sijil Pematuhan Syariah daripada Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) ini membuktikan bahawa Susu Kolostrum C2Joy adalah selaras dengan kehendak dan tuntutan Syariah

MARI KITA KENALI SIAPA OWNER C2JOY 

Jutawan Muhammad Hafizuddin HIEW. Beliau  seorang insan Luar Biasa. Pakar motivasi,Speaker,
Pendakwah,Penulis dan banyak lagi kehebatan luaran nya. Boleh bertutur dgn baik 4 bahasa. Pegang 100% tanggung jawab membangunkan c2joy malaysia dari zero. Beliau pegang 4 Porfolio (Owner, CEO, COO, CFO) untuk teraju sendiri C2joy agar kepatuhan Syariah dan Pengurusan syarikat adil dan saksama semua pihak.

Mohd Hafizuddin Hiew, Pemilik 100% TDC HOLDINGS SDN BHD

OWNER, CEO, COO,CFO

Pilih bisnes Pilih owner nya
Baru kita selamat dunia akhirat
Banyak bisnes hancur Kerana owner nya hancur
Tak kira syarikat local atau international
Dia yg pegang kunci sukses
Diri kita nak berubah mesti buat pilihan

Picah rekod syarikat Tempatan dan baru Bertapak TDC Holdings Sdn Bhd 
Sudah bayar zakat sedekah infak dan bantuan kepada masyarakat berjuta juta tahun ini saat banyak syarikat buang ramai pekerja dan ada tutup perniagaan akibat Covid-19

TDC MEMBERI BANTUAN KEMANUSIAAN BERNILAI RM 1,000,000

TDC MEMBERI SEDEKAH/WAKAF BERNILAI RM 1,000,000

HADIAH TDC HOLDINGS SDN BHD KE NEGARA KOREA 2019

Artis pun nak sihat, Kita bila lagi nak amalkan C2joy? Duduk sibuk kerja tak masa nak buat exercise .Dengan c2joy kita boleh prevent dari sakit dgn izinnya walaupun busy kerja setiap hari tak ade masa untuk buat exercise daily. C2joy boleh bagi kita kualiti tidur yang nyenyak, Badan kita Berpeluh, Badan kita rasa ringan dan otak cergas setiap hari bangun awal pagi nak berkerja

 

TAHNIAH & SYABAS !!! PEMIMPIN LUAR BIASA!!!

Fokus dan Bertindak, Jadikan C2joy Mengubah Hidup Kita Semua 

TDC HOLDINGS SDN BHD ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dah TAHNIAH buat semua PLATINUM DIRECTOR ACHIEVER 2020

 

C2Joy PILIHAN TERBAIK DARI BELIAN ULANGAN PELANGGAN DAN AHLI LEBIH 50%. INILAH "POWER OF PRODUCT" SANGAT PENTING INDUSTRI BISNES NETWORKING

 

Ramai mencari cara kurangkan berat badan yang terbaik, selamat, tiada kesan sampingan

Kita mesti dapatkan Produk Berkualiti dan Halal serta Selamat menjaga kesihatan. C2joy terbukti berkesan sihat dalaman dan luaran bertambah cantik kulit muka licin, lembut dan slimming badan.

 

SERTAI KAMI SEKARANG !!
PELUANG MENJADI USAHAWAN BERJAYA.

Nak pilih platform bisnes PILAH LAH YANG REPEAT ORDER TINGGI TANPA PERLU DI SURUH ATAU DI PAKSA. C2joy PICAH REKOD DUNIA. AHLI HANYA 50,000 orang. Jualan Semalam 14/9/2020. Rm500,000 lebih hanya sehari lepas buka key in silver dan repeat order

APAKAH Petanda ini sebenarnye??? Itu maknanya produk itu memberi manafaat kepada pengguna2 nya. Kita sama2 sebarkan kebaikan c2joy agar tahun 2021 kita zahirkan dengan DOA DAN USAHA YANG BERSUNGGUH2 ubah hidup ramai orang.

 

 

Daftar Percuma Akan Dapat Laman Website Link Peribadi untuk Promosi C2joy dengan Sistem Pengurusan Pelanggan di C2joyPower.net

Sudah Ahli. Klik LOGO TDC di bawah untuk Login ke Akaun

TDC Holdings Sdn Bhd

 

 

 

 

Pendaftaran


Sila lengkapkan borang berikut :

Saya faham dan bersetuju dengan syarat dan peraturan yang ditetapkan.
* Wajib isi semua ruang!
Penaja Web : Marina61
Web Statistik

Jumlah Ahli :
6047
Ahli VIP :
6025

Hubungi Kami

Nama : Marina Musa (Marina61)
Phone : 0165522892
Email : Marina61musa@gmail.com

Ahli Terkini


 Mohd. Rashidi bin Mohd. Sidek :: Sat,19,Sep,2020

 Anuar bin kamarudin :: Sat,19,Sep,2020

 Siti Huzaima Binti jamri :: Sat,19,Sep,2020

 Mahdan andy bin jaafar :: Fri,18,Sep,2020

 Bakri Bin Bondot :: Fri,18,Sep,2020

 Nafaatin Nabila :: Fri,18,Sep,2020

 Norsalawati Binti Kahar :: Fri,18,Sep,2020

 Bibiana Binti Jimmy :: Fri,18,Sep,2020

 DAYANG NOR FATIN HUSNA BINTI ABANG MADEHI :: Fri,18,Sep,2020

 Bibiana Binti Jimmy :: Fri,18,Sep,2020

 Lorik Akau :: Fri,18,Sep,2020

 Roslina binti Bidin :: Fri,18,Sep,2020

 Rozilah zainal abidin :: Fri,18,Sep,2020

 Rozilah zainal abidin :: Fri,18,Sep,2020

 Normala Binti Jemain :: Fri,18,Sep,2020

 Norin Binti Yakub :: Fri,18,Sep,2020

 Mohd Redzuan Idris :: Fri,18,Sep,2020

 ADHA BIN MORSHIDI :: Fri,18,Sep,2020

 SURAITINI BINTI MAT JUSOH :: Fri,18,Sep,2020

 Norinah unggau :: Fri,18,Sep,2020