Mobirise Mobirise v4.4.0
bootstrap button
Mobirise


SUSU POWER! KUASA PENYEMBUHAN SUSU KOLOSTRUM!!

Produk Hebat! Terbukti dengan Testimoni! Peluang Bisnes & Jana Pendapatan Lumayan!!

Bila tubuh kita mudah dapat selsema, batuk atau demam selepas kena hujan, itu adalah WARNING bahawa sistem imun tubuh kita adalah di tahap yang rendah. Apatah lagi bila berhadapan dengan virus yang semakin mengganas? Bagaimana sistem imun kita yang lemah dapat bantu lindungi tubuh kita daripada bakteria dan virus yang lebih bahaya? Minum susu C2joy/colever setiap hari untuk dapatkan KOLOSTRUM yang tinggi antibodi untuk bantu sistem imun tubuh kita.

 

Jadilah rakyat yang prihatin. Patuhi SOP & jangan pentingkan diri sendiri kerana kita mungkin tidak sedar bahawa kita pembawa virus Covid-19. Kekal di rumah & hindari jangkitan Covid-19. Manfaatkan masa terbaik di rumah dengan meluangkan masa berkualiti bersama keluarga. Jaga kesihatan diri & keluarga dengan baik seperti makan makanan yang berkhasiat & lakukan senaman ringkas di dalam kawasan rumah.

 

MENCARI PENAWAR UNTUK MASALAH KESIHATAN ANDA?

STATISTIK PESAKIT DUNIA OLEH WHO

Ramai yang sakit di dunia ini..
Begitu juga di Malaysia.

 PUNCA UTAMA PENYEBAB PENYAKIT

Nampak tak statistik tu? Dari 100 orang, 80 orang sakit. Takkan nak tunggu kena sakit.

 

Apakah ikhtiar kita?
Mencegah atau mengubati?
Atau kedua-dua sekali?

 

TDC HOLDINGS SDN BHD
Memperkenalkan...
SUSU AJAIB!!

 


Milk That Changes
 

Your Life

Komposisi C2joy / SafeNJoy:

 

Didapatkan dari New Zealand,

Ditambahbaikkan di US,

Diproses di Malaysia,

Dieksport ke Indonesia,

Dikongsi kepada DUNIA.

 

C2JOY hanya diproses dengan susu Kolostrum lembu
(Bovine Colostrum)

SEAWAL 6 JAM

untuk memastikan kualiti Kolostrum dan kandungan IMMUNOGLOBULIN  (IgG) mencapai *2.25% di setiap sachet.

Kandungan C2joy/SafeNjoy setiap sachet :

  • Colostrum Powder: 2g
  • Milk Calcium Complex : 1g
  • Skim Milk Powder: 12g

Berat Bersih: 15g/Sachet

*Kandungan IgG produk kolostrum di pasaran secara purata hanya 1% setiap sajian

 

New Zealand: The Best and Most Hygiene Milk in the World

 

Saksikan Bagaimana Susu C2joy Diproses :

 

4 MANFAAT UTAMA C2joy/SafeNjoy

Formulasi & kajian saintifik yang TERBUKTI BERKESAN

 

TAHUKAH ANDA?

Susu adalah salah satu makanan penting dalam DIET SEIMBANG iaitu pemakanan secara sihat seperti yang dipaparkan dalam piramid makanan.

 

SARANAN MINUM KOLOSTRUM

 

 

Kolostrum adalah cairan pra susu yang dihasilkan oleh lembu betina hingga 48 jam pertama sejak melahirkan anak. Kolostrum mengandungi faktor-faktor immunisasi tubuh (Immunization Factors), faktor-faktor pertumbuhan (Growth Factors) dan faktor-faktor nutrien (Nutrient Factors) yang sangat diperlukan oleh manusia.

Kolostrum sangat penting bagi manusia dalam pembentukkan dan meningkatkan keberkesanan Sistem Antibodi dan memberikan Faktor Pertumbuhan yang optimum kepada manusia khususnya bayi.

Pakar Immunology, Albert Sabin menggunakan Kolostrum Lembu (Bovine Colostrum) sebagai bahan utama untuk menghasilkan Immunoglobulin yang dapat melawan penyakit, khusus penyakit Polio. Namun ianya digantikan dengan vaksin disebabkan harga kolostrum yang agak mahal walaupun kesan kolostrum sebenarnya lebih bagus.

Mengikut kajian saintifik, berbanding dengan susu kolostrum daripada binatang lain,susu Kolostrum Lembu merupakan kolostrum yang PALING MIRIP dengan komposisi susu ibu manusia malah mempunyai faktor immunisasi yang empat kali ganda lebih tinggi berbanding kolostrum manusia.

Institute of Colostrum Research (ICR)
ditubuhkan di New Zealand untuk mengumpul dan menghasilkan penyelidikan data-data kolostrum. Hal ini memberikan keistimewaan kolostrum dan manfaat bagi kesihatan tubuh manusia secara umum.


ICR memberikan sokongan dan input atas pembangunan produk kolostrum di seluruh dunia. Kami percaya pada saat ini, dunia dipenuhi dengan pencemaran dan penyalahgunaan ubat. Kolostrum merupakan penyelesaian yang tepat untuk mengatasi pencemaran, ini disebabkan produknya natural dan juga organik.


Susu Kolostrum telah diuji oleh ICR dengan kualiti IgG (immunoglobulin) yang terjamin.

 

KENAPA MESTI KOLOSTRUM NEW ZEALAND?

Di New Zealand, lembu dijadualkan untuk melahirkan anak pada tempoh yang sama setiap tahun, jadi kolostrum yang dikumpul adalah segar dan boleh diproses segera.

Di negara lain, kolostrum terkumpul adalah sedikit dan mesti disejuk-beku terdahulu sebelum cukup kuantiti untuk diproses.

Sejuk-beku menghilangkan sebahagian khasiat kolostrum.

 

 

Trucal D7 adalah formula khas yang dipaten oleh Glanbia Nutritionals. Ianya adalahEKSTRAK KALSIUM yang terbaik dari New Zealand yang kaya dengan Vitamin A, B, C, D, E, K serta makro-mineral (Ca, Mg, K, P) dan juga mikro-mineral (Cu, Zn, Fe) yang merupakan asas keperluan kelangsungan hidup manusia.

 

TruCal : BUKAN SEBARANG KALSIUM

Formulasi unik yang digunakan untuk membantu dalam pembinaan tulang yang kuat dan sihat secara optimum

 

Komposisi yang 99.9% hampir mirip dengan komposisi tulang manusia. Bukan kalsium dari tulang / cengkerang.

 

100% Original
100% Colostrum
100% Calcium Sihat
Tiada bahan kimia
Tiada dadah
Tiada bahan terlarang

Kolostrum TDC dipasarkan di pasarkan dalam dan luar negara sudah melebihi 10 tahun. Kekuatan dan keberkesanan produk ini telah terbukti apa bila kilang C2Joy mendapat pensijilan dan pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI), Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), malah pengiktirafan ISO 22000 Food Safety Management System. Kesemua pengiktirafan dan pensijilan ini mengesahkan C2Joy mempunyai kualiti bertaraf antarabangsa dan memenuhi segala piawaian tertinggi dalam industri makanan dan minuman dunia.


Kolostrum TDC juga terbukti Halalan Toyyiban, di mana Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah memberi pensijilan Halal (Nomber Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 020-12/2006) di mana ianya menandakan diproses daripada bahan mentah import New Zealand yang Halalan Toyyiban melalui pemprosesan, pembungkusan serta pelabelan yang Halalan Toyyiban.

Kolostrum TDC bukan sahaja diiktiraf dengan pensijilan dan terbukti Halalan Toyyiban, tetapi juga telah dipatenkan secara spesifik, di mana TruCal D7 dipatenkan oleh Glanbia Nutritionals dan jenama C2Joy juga telah dipatenkan di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO). Paten ini memastikan C2Joy dilindungi undang-undang daripada sebarang produk tiruan dan pencerobohan hak intelek oleh Kerajaan Malaysia.

Kolostrum TDC juga terbukti dan telah menjalani ujian makmal dari masa ke semasa sejak 10 tahun yang lepas dan dipastikan kualiti, rasa, kandungan dan keselamatannya sentiasa terjaga dan dikekalkan. Setiap kajian dan ujian makmal ini mematuhi piawaian Food and Drug Administration (FDA) yang membolehkan C2Joy dieksport ke seluruh dunia.

Kursus kebaikan susu kolostrum & Kandungan Immunoglobulin (IGg) bersama Dr Rashidah, Pensyarah Kanan UPM, Fakulti Sains & Teknologi Makanan ☺ mmg tk dpt dinafikan susu Kolostrum mmg terbaik utk meningkatkan antibodi badan. Mmg perlu sngt2 utk kita amalkan susu kolostrum pd zaman skrg ni. Susu kolostrum anugerah Allah utk kita semua.

Istimewanya bovine kolostrum kerana hanya dlm bovine kolostrum sahaja mengandungi IgG1, IgG2, IgA, IgM dan Lactofrin 😊 Susu kambing, susu kerbau & susu lain tidak mengandungi perkara tersebut 😊

KOLOSTRUM TDC SNJOY C2JOY menggabungkan bovine kolostrum gred A dan kalsium Trucal D7 drp Glanbia Nutritionals. Kalsium terbaik dunia 100% drp tenusu. Rasai sendiri kehebatan nya

 MARI KITA kenali GAM dalam KOLOSTRUM= igG , igA, igM

Kolosrum Lembu ada kandungan IgG 86% berbanding Manusia sekitar 2%. Apa IgG?

Antibodi IgG adalah jenis antibodi yang paling banyak ditemukan di dalam darah dan cairan tubuh lainnya. Ketika antigen seperti kuman, virus, atau zat kimia tertentu masuk ke dalam tubuh, sel-sel darah putih akan "mengingat" antigen tersebut dan membentuk antibodi IgG untuk melawannya.

Dengan demikian, jika antigen tersebut kembali masuk ke dalam tubuh atau menyerang tubuh Anda, sistem kekebalan tubuh akan mudah mengenalinya dan melakukan perlawanan karena antibodi sudah terbentuk lebih dulu.

Kandungan IgA kolostrum manusia lagi tinggi berbanding IgA kolostrum lembu . Apa IgA?

Jadi ada sebab kenapa Allah berikan lebih IgA untuk bayi manusia baru lahir.

Di dalam tubuh, antibodi IgA banyak ditemukan di lapisan mukosa (selaput lendir) tubuh, terutama yang melapisi saluran pernafasan dan saluran pencernaan. IgA juga banyak ditemukan pada cairan tubuh, seperti air liur, kahak, air mata

Sebab tu kita ada dengar bila isu covid - 19 ni perkataan Ig-G dan Ig-M disebut-sebut. Apa  IgM ?

Tubuh akan membuat antibodi IgM saat Anda pertama kali terinfeksi bakteri atau virus sebagai bentuk pertahanan pertama tubuh untuk melawan infeksi. Kadar IgM akan meningkat dalam waktu singkat saat terjadi infeksi, kemudian perlahan menurun dan digantikan oleh antibodi IgG.

Oleh sebab itu, hasil pemeriksaan IgM dengan nilai yang tinggi, sering kali dianggap sebagai tanda adanya infeksi yang masih aktif. Doktor biasanya akan melakukan pemeriksaan antibodi IgM bersamaan dengan tes antibodi IgA dan IgG untuk memantau fungsi sistem kekebalan tubuh

Jadi .. Inilah Tentera Imun yang ada didalam tubuh , bersiap sedia untuk melawan musuh iaitu virus , kuman , bakteria . Jadi IgM akan siap sedia jika ada musuh datang ia akan panggil IgG untuk membantunya .. macam tulah lebih kurang .. Jadi jagalah ANTIBODI Tubuh Badan kita dengan sebaiknya

 Jom semak ketulenan produk C2Joy βœ… Pastikan semak label berikut sebelum beli. Kita ada kuasa untuk memilih, jadi pastikan pilih yang original sahaja tau ☝️😊

#jomsemaksebelumbeli #fenomenac2joy

 

 Jangan overclaim sangat2 ya  πŸŒ‘οΈπŸŒ‘οΈπŸ©ΊπŸ©ΊπŸ’‰πŸ’‰πŸ’ŠπŸ’ŠπŸ˜·

πŸ₯› C2Joy bukan menyembuhkan apa² jenis penyakit. Yang menyembuhkan penyakit² adalah Allah SWT. Ianya adalah asbab sahaja.

πŸ₯› C2Joy bukan ubat sebab ia tiada syarat tetap untuk diamalkan seperti berapa sachets sehari perlu diminum. Minum mengikut kemampuan masing-masing...! Cuma bila sudah berpenyakit, seeloknya dilebihkan pengambilannya

πŸ₯› C2Joy bukan suplemen yang di formulakan seperti kebanyakan susu biasa diluar sana. Ianya adalah 100% SUSU LEMBU. Diproses menjadi serbuk dan dibungkus dalam bentuk sachet. Minum mengikut kesesuaian penggunaan atau jenis masalah kesihatan yang dihadapi oleh seseorang.

πŸ₯› C2Joy bukan susu biasa seperti di farmasi² atau pasaraya²... Ia adalah gabungan 3 kategori susu iaitu, πŸ›‘SUSU AWAL ( KOLUSTRUM ) / SUSU TRUCAL D7 ( KALSIUM ) / SUSU SKIM. Tiada pengawet, perisa dan pewarna digunakan.

πŸ₯› C2Joy bukan susu kambing, unta, gajah, harimau dan sebagainya tapi ia adalah dari LEMBU 100%. Lembu yang dipelihara dengan rapi dan bersih di New Zealand

πŸ₯› C2Joy diadun dengan kalsium MULTI mineral (True calcium) & bukan dengan kalsium karbonat dari batu kapur, cengkerang atau tulang seperti kebanyakan susu formulasi lain yang ada di pasaran..!!! (Berhati-hati bila membeli ya..? ) Bimbang nak murah sangat, akan dapat komplikasi lain pada masa akan datang pulak...!

πŸ₯› C2Joy menggunakan Kolustrum Grade A, dalam masa 6 jam pertama selepas lembu beranak bukan seperti susu formulasi yang hanya guna susu skim sebanyak 20% dalam satu sukatan dan selebihnya soya

πŸ₯› C2Joy hanya membantu menguatkan sistem imunisasi badan manusia agar dapat melawan setiap radikal bebas dan virus² yang telah melemahkan dan membunuh dan merosakkan sel-sel & organ² badan setiap masa..!!

πŸ₯›πŸ§¬ Bila antibodi kuat maka sel-sel akan sentiasa cergas dan di perbaharui. Organ akan jadi kuat, tulang kuat, saraf dan otot berfungsi seperti sediakala dan Inshaa-ALLAH kita pun sihat dan kuat.πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼

Inshaa-ALLAH,amalkan dan terus amalkan sehingga ke akhir hayat dan kita sambung dalam syurga kelak. Sayangilah ahli keluarga dan anak² kita semua...!

Bebas dari penyakit kronik atau Denggi, Influenza serta wabak COVID19 yang sangat kritikal menyerang Malaysia dan DUNIA ketika ini πŸ‡²πŸ‡Ύ

JAGALAH SISTEM IMUN KITA, DAN IA AKAN MENJAGA KITAπŸ‘ŒπŸ»
KOLOSTRUM C2joy memang terbukti membantu ramai orang untuk sihat badan & sihat poket.

 

 

TDC | 5 Tahun | Top 100

Syukur!

Sehingga ke hari ini, TDC sebagai Syarikat Jualan Langsung yang menggunakan sistem ejen/pengedar telah dianugerahkan:

1. Sijil Akta Jualan Langsung (AJL) kategori Pemasaran Pelbagai Peringkat.

2. Keahlian Sah sebagai Ahli Persatuan Jualan Langsung Malaysia, Direct Selling Association Malaysia (DSAM)

3. Sijil SIRIM ISO 9001:2015 Sistem Pengurusan Kualiti (Quality Management System)

4. Sijil MS 1900:2014 Sistem Pengurusan Kualiti Berasaskan Shariah (Shariah Based Quality Management System)

5. Sijil Pemantuhan Shariah Lariba Consulting

6. Sijil Pemantuhan Shariah Koperasi ANGKASA Malaysia Berhad

Sudah nak masuk tahun ke-6 buat TDC.

Pelbagai dugaan, ujian, kekangan, halangan, cabaran.

 TDC Holdings SDN BHD telah mendapat pengiktirafan Sijil Pematuhan Syariah daripada Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) ini membuktikan bahawa Susu Kolostrum C2Joy adalah selaras dengan kehendak dan tuntutan Syariah.

Nak berniaga Network Marketing
No.1 Pilih ikut HUKUM Syariah
No.2 Pilih ikut UNDANG-UNDANG Lesen AJL

BANYAK JADI SCAMMER SYARIKAT NETWORKING BISNES TIADA 2 SYARAT INI

TDC Holdings Sdn Bhd terus melangkah kedepan lebih maju berdaya saing. Sedang siap kan Ofis baru yg kali ketiga yg sangat besar utk kita semua berjaya besar Di TDC

Ketika pendemik covid19 ramai owner tutup ofis. TDC beli dengan RM5juta dan Renovasi RM2juta
OWNER TDC kasi besar ofis 10x ganda luas nya saat pendemik covid19

Berjuta bina sistem
Berjuta bina prasarana
Berjuta buat PRODUK baru
Berjuta bayar bonus
Berjuta bagi reward tahunan
Berjuta bagi reward promosi

Kita nak lock semua anak muda sampai orang tua jadi pengguna bijak

Hanya ada kurang daripada 130 Syarikat yang layak dan diterima oleh Persatuan DSAM ini.. Hanya syarikat authentic dan betul baru diterima masuk. Secara rasminya di kalangan 100++ Syarikat Network Marketing terbesar di Malaysia.

 

TDC di Nobatkan No.1 Top Sales Di Malaysia 2025

1. Modal sekali seumur hidup serendah RM120 mampu semua rakyat malaysia nak mula buat bisnes

2. Tiada maintain bulan2 layak bonus minimum RM 50 hingga maksimum RM5,000 sehari masuk terus ke akaun bank

3. Produk kualiti jakim halam KKM (sijil MESTI) Sangat murah mampu beli dan berkesan pada semua pengguna berterima kasih buat repeat order sangat besar tanpa paksaan.

4. Sistem hukum patuh syariah pertama di dunia dari pelaksanaan dari pengurusan produk dan pembayaran bonus dan rewardnya

Dan banyak lagi kelebihan sangat mudah sesiapa sahaja boleh berjaya di TDC

 

IKON 2021
MULTI DERMAWAN & HARTAWAN
HAFIZ HIEW 34 TAHUN PICAH REKOD

 

CIPTA SEJARAH SURAT BERANAK syarikat BUAT BISNES NETWOK MARKETING MALAYSIA yg sah TDC HOLDINGS SDN BHD.

OWNER @ CEO TDC berjuang 3 tahun naik turun pejabat KPDNHEP
Akhirnya berjaya di lahirkan sebagai syarikat SAH UDANG UDANG MALAYSIA UNTUK KITA SEMUA BINA KEHIDUPAN DENGAN TANPA RAGU RAGU PASAL SYARIKAT KERAJAAN LANGIT BANYAK MENIPU SEKARANG

Sebuah Syarikat yang mempunyai Modal Saham Rm1.5juta Tunai

Dimiliki oleh En. Mohd Hafizuddin Hiew Bin Abdullah ( Hafiz Hiew ) sebagai pemilik tunggal.

Mendapat pengiktirafan Sijil Pematuhan Shariah daripada Lariba Consulting ( Ustaz Lariba), salah sebuah entiti paling kuat melawan skim piramid dan riba.
 
Mempunyai Lesen Akta Jualan Langsung yang sah. (AJL 932348)
 
Mengamalkan konsep membina "legasi didunia, istana di syurga" dan setakat tahun 2020, telah menghulurkan sedekah dan sumbangan melebihi RM6 juta tunai kepada asnaf dan badan kebajikan.
 

 

Top Young CEO in Networking Industry 2020 | SME 100 Awards 2020 (Fast Moving Companies)

Alhamdulillah ! satu persatu sejarah dan memori indah TDC tercipta.

Sekalung TAHNIAH & SYABAS diucapkan kepada CEO TDC Holdings Sdn Bhd, Encik Hafiz Hiew dan TDC Holdings Sdn Bhd yang telah memenangi dua anugerah yang berprestij iaitu Top Young CEO in Networking Industry 2020 dan SME 100 Awards 2020 (Fast Moving Companies) !

Alhamdulillah, Seluruh Ahli keluarga besar TDC sangat berbangga dan gembira dengan pengiktirafan dan anugerah yang berganda ini ! Semestinya penganugerahan ini memberi kesemua yang bernaung di bawah TDC termasuklah pengedar dan pengguna produk TDC suntikan semangat,motivasi dan inspirasi untuk terbang lebih tinggi bersama TDC di bawah pimpinan En Hafiz !

Terima kasih juga buat semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam membawa nama TDC ke persada antarabangsa dan sama-sama berusaha membina Legasi Di Dunia dan Istana Di Syurga ! πŸ”₯

#Togetherwearestrong
#Legasididuniaistanadisyurga
#Milkthatchangeyourlife

PEJAM CELIK  2 tahun sahaja 2020 dan 2021 saat Pendemik Covid19
TDC DIBERI KEAJAIBAN OLEH TUHAN BERKONGSI SUMBER REZEKI SANGAT BESAR BUAT KITA SEMUA UBAH KEHIDUPAN

2022 KITA AKAN LIPAT GANDA KAN USAHA UNTUK BAWA TDC No.1 Syarikat Network Marketing Patuh Syariah Dunia jadi IKON untuk semua orang

Produk TDC HOLDINGS SDN BHD

SNJOY, C2JOY, BERRYMIX, COLEVER (HARGA RUNCIT  RM120)

 

1. C2JOY
POWER OF ANTIBODI

-Produk berbentuk serbuk gabungan Susu Awal Lembu (Kolostrum) dan Calcium (TruCal D7, Glanbia) yang mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM):

Functional Claim: Calcium aids in the development of strong bones and teeth".

 

2. COLEVER
POWER OF ANTIBODI

CAMPURAN SUSU SKIM, KOLOSTRUM DENGAN BETA GLUCAN dari YIS.

Kolostrum (sumber dari New Zealand) terkenal dengan kekayaan protein, imunoglobulin, laktoferin dan faktor pertumbuhan, Yang mempunyai perubahan yang memberangsangkan pada penyakit berkaitan gastrousus, pernafasan, keradangan, dan perkembangan tulang, antara lain.
Kalsium penting dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat.

Kajian juga menunjukkan bahawa M-Gard Beta Glucan daripada yis (sumber dari Norway) baik untuk meningkatkan sistem imun dan membantu mengurangkan tahap kolesterol LDL.

Colever (Harga Runcit RM150)

-Produk serbuk gabungan Susu Awal Lembu (Kolostrum) yang mempunyai formulasi rahsia yang sudah mendapat kelulusan KKM untuk satu Functional Claim berkaitan Sistem Immunisasi Badan.

 

 

3. BerryMIX
POWER OF ANTI OKSIDAN

CAMPURAN MINUMAN BOTANI BUAH DELIMA, BLACKCURRANT dan EKSTRAK SERBUK BIJI BROCOLLI.

BerryMix terdiri daripada serbuk Buah Delima dan Anggur hitam dari Itali, ditambah dengan TrubBroc®οΈ yang memanjangkan lagi kesan antioksidan selama beberapa hari di dalam badan*, dan selesai dengan tambahan Vitamin C (Asid askorbik).

BerryMix (Harga Runcit RM150)

-Produk berbentuk serbuk gabungan buah-buahan, sayuran dan makanan organik yang mempunyai formulasi rahsia yang dapat menyahtoksik ( Anti-oxidant) dan awet muda. Dalam proses untuk mendapat Functional Claim Approval oleh KKM.

C2joy & BerryMix ...kedua²nya produk yg hebat dr TDC..yg dikurniakan Tuhan buat kita berikhtiar jaga kesihatan ....

Kolostrum C2JOY ada lah susu kolostrum + kalsium Trucal D7 UNTUK boost antibodi dan menguatkn tulang, sendi , gusi serta gigi..

BERRYMIX adalah campuran 3 bahan utama;- Serbuk DELIMA, SERBUK ANGGUR HITAM dan SERBUK BIJI BROKOLI (TruBoc) yang tinggi antioksidan. Di tambah dengan Vitamin C

Untuk pengetahuan sahabatku 
Badan kita memang perlukan antioksidan drp Radikal Bebas yg dh lama bertapak dlm badan kita...tu yg menyebabkn ada yg nampak lebih tua dr usia sebenar...mudah dpt penyakit kronik...rambut mudah gugur...kulit mula mengendur dan berkedut...wlupun usia belum sampai tahap tu...

Daripada mana punca radikal bebas ni???

Setiap hari kita terdedah dgn pencemaran udara...sinaran cahaya matahari, pencemaran air serta pemakanan yg di tambah dgn bahan perisa ...
Tu yg sekarang x hairan lah ada yg maseh kanak² dh ada diabetes, buah pinggang rosak dan bermcm² lg...

Buah Delima ni drp kulit , biji ,serta bunganya (keseluruhannya) yg sgt KAYA dgn antioksidan (polyfenol) utk fight CANCER...., begitu jgak buah anggur dan biji nya yg sgt TINGGI antioksidan untuk MATA.....sanggup ke kita makan kulit dan biji..mentah² mcm tu??...begitu dgn biji Brokoli yg sgt UTAMA dgn antioksidan...juga adalah IMUNISASI BOOSTER

 

 

KEJAYAAN TDC DARI KUASA REPEAT ORDER R.O

50% R.O SETIAP BULAN  JUALAN  SYARIKAT

 

TDC Holdings Sdn Bhd (TDC) optimis untuk meneroka pasaran Indonesia tahun ini menerusi produk susu kesihatan C2Joy dan Safe&Joy keluaran syarikat itu.Ketua Pegawai Eksekutif TDC Holdings Sdn Bhd, Mohd Hafizuddin Hiew Abdullah berkata, setakat ini TDC sudah bertapak di pasaran Brunei, Thailand dan Singapura. Katanya, setakat ini sebanyak RM1 juta jualan disumbangkan daripada pasaran ketiga-tiga negara terbabit.

 "Bagi pasaran Malaysia pula, kami menyasarkan jualan sebanyak RM300 juta sepanjang tahun ini terutama disumbangkan oleh C2Joy dan Safe&Joy. "Selain itu, kami turut merancang untuk mengeluarkan produk kesihatan berasaskan ekstrak buahan dan sayuran jenama Berrymix tidak lama lagi.

   "Malah, TDC juga menerima pengiktirafan patuh syariah bagi syarikat jualan langsung (MLM) dan ini meningkatkan lagi kredibiliti TDC," katanya dalam satu kenyataan.

   Menurutnya, TDC komited membantu orang ramai menjana pendapatan tambahan menerusi produk keluaran syarikat yang berkualiti.

   Mohd Hafizuddin berkata, pihaknya kini menawarkan pakej serendah RM120 untuk menjadi pengedar dan setakat Januari lalu hampir 25,000 peniaga berdaftar di bawah pakej itu.

   Beliau berkata, bagaimanapun, fokus utama TDC adalah menjaga kesejahteraan dan kebajikan ahli dan juga masyarakat.

Katanya, TDC secara khususnya memperuntukkan hampir 90 peratus keuntungan syarikat bagi tanggungjawab sosial korporatnya.

  
Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 16 Februari 2021 @ 6:58 AM

https://www.hmetro.com.my/bisnes/2021/02/674902/tdc-teroka-pasaran-indonesia 

Bakal keluar New Generasi Kolostrum TDC dinamakan COLEVER bersama BERRYMIX akan memberi IMPAK Maksimum TDC 2022 ke Pasaran Luar Negara

Titik permulaan TDC BERTAPAK DI KL March 2019
Seramai 20 orang kena belasah oleh OWNER/CEO
Mereka Kini jadi fighters
Bila sudah jelas goal setting otak masing-masing
Kata nya u nak bisnes nak apa sebenarnya. TDC hanya syarikat kecil

Owner/ceo bagitau walaupun kecil dia mahu semua mesti IMPIAN BESAR
Kamu Akan sukses selagi saya tegakkan patuh syariah dan ikut undang2 dengan lesen AJL

Hari ini TERBUKTI TDC jadi sudah ada income 4 angka sehari sudah betol2 bebas kewangan ubah pola kehidupan dengan auto bonus hari hari ke akaun

TDCHSB setup real projek untuk kita semua

1. OneUtama FoodCourt
2. 2 Restoran di KLIA
3. 2 Jenama Franchise 6 kedai di shopping mall
4. MidValley, KLCC, Mitsui Outlet, Aeon...

Dan semua restoran itu akan 100% Halal. Kita halalkan lebih banyak kedai. Mereka sudah jelas kenapa Halal itu penting dan bukan Islam pun harus makan makanan Halal.

Dakwah dalam Business. Jihad dalam Ekonomi.

Tahun 2022 banyak benda pelik akan laksanakan.
2023 IzinNya nak picah rekod 30juta sales sebulan dgn ahli2 cecah 1juta

SIAPA PEMILIK TDC HOLDINGS SDN BHD

Multi Dermawan Muhammad Hafizuddin HIEW. Berumur 33 Tahun, Beliau  seorang insan Luar Biasa. Pakar motivasi,Speaker,
Pendakwah,Penulis dan banyak lagi kehebatan luaran nya. Boleh bertutur dgn baik 4 bahasa. Pegang 100% tanggung jawab membangunkan TDC malaysia dari zero. Beliau pegang 4 Porfolio (Owner, CEO, COO, CFO) untuk teraju sendiri TDC agar kepatuhan Syariah dan Pengurusan syarikat adil dan saksama semua pihak.

Mohd Hafizuddin Hiew, Pemilik 100% TDC HOLDINGS SDN BHD

OWNER, CEO, COO,CFO

Pilih Bisnes Pilih OWNER nya

Baru kita selamat dunia akhirat
Banyak bisnes hancur Kerana owner nya hancur
Tak kira syarikat local atau international
Dia yg pegang kunci sukses
Diri kita nak berubah mesti buat pilihan 

TDC Membantu Masyarakat ; wakaf ambulance di BULAN FEB / BULAN REJAB
 TDC buat kebajikan untuk kita semua nak amal bisnes cara patuh syariah 27 Feb 2021

Picah rekod syarikat Tempatan dan baru Bertapak TDC Holdings Sdn Bhd 
Sudah bayar zakat sedekah infak dan bantuan kepada masyarakat berjuta juta tahun ini saat banyak syarikat buang ramai pekerja dan ada tutup perniagaan akibat Covid-19

TDC MEMBERI BANTUAN KEMANUSIAAN BERNILAI RM 1,000,000

TDC MEMBERI SEDEKAH/WAKAF BERNILAI RM 1,000,000

Artis pun nak sihat, Kita bila lagi nak amalkan C2joy? Duduk sibuk kerja tak masa nak buat exercise .Dengan c2joy kita boleh prevent dari sakit dgn izinnya walaupun busy kerja setiap hari tak ade masa untuk buat exercise daily. C2joy boleh bagi kita kualiti tidur yang nyenyak, Badan kita Berpeluh, Badan kita rasa ringan dan otak cergas setiap hari bangun awal pagi nak berkerja

 TAHNIAH & SYABAS !!! PEMIMPIN LUAR BIASA!!!

Anda insan2 luarbiasa , Umur bukan penghalang ,Kegagalan dulu2 bukan alasan

Siapa buat buat buat Di TDC pasti akan capai kejayaan dengan IZINNYA

Kisah BENAR dari Susah jadi Sukses, Multi Jutawan Hafiz HIEW, OWNER+CEO+COO+CFO
One man show dengan 20 staffnya lepasan universiti dan SPM sekarang sudah gegar pasaran 1malaysia dengan RM15 juta Sales lebih setiap bulan.

December 2016 Beliau sendiri jual susu tepi jalan di kota bharu kelantan bermula 10 CARTON SEBULAN,KINI 500 CARTON SEHARIπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

"DEMAND OVER SUPPLY"

Makin Meriah, Makin Padu, Makin Menuju Puncak Kejayaan.

TDC akan masuk tahun ke 5 tahun hadapan.

Satu sejarah yang menarik untuk di ikuti bermula dengan hanya 10 karton sebulan kini mencapai 500 carton sehari bersamaan 15000 karton sebulan.Percapaian yang sangat luar biasa.

Tahun hadapan akan mengapai 1000 karton sehari, satu anugerah yang di berikan kepada TDC.Jika kita masih kekal bersama c2joy 5 tahun ke depan pasti nya kita salah seorang jutawan dalam TDC.

Banyak perancangan TDC untuk ahli/dealer, antaranya penubuhan yayasan dan koperasi yang akan bermula tahun hadapan dan pasaran 20 buah negara sedang menunggu serta pengambilalihan kilang sedia ada memungkinkan masa depan TDC yg sangat gemilang tersohor sebagai syarikat networking no satu di asia.

Setiap perjalanan sebuah syarikat yang sedang berkembang pesat pasti punya rintangan dan ujian yg harus kita tempoh terutama ketidakcukupan stok di mana sesebuah penambahan mesin memakan masa di samping mengadakan pekerja mahir.

Kini telah 4 kali TDC menambah kapasiti dan menambah kilang nya.Walaupun keadaan ekonomi sekarang yang tak bagus diluar kerana banyak sektor terjejas dan ramai di buang kerja dek COVID pandemik, tetapi ahli2/dealer TDC makin maju dengan membeli kereta2 baru,rumah2 baru dan pendapatan makin meningkat setiap bulan.

Ini menunjukan bisnes TDC sangat relevan kerana sesuai utk semua peringkat umur.Pasaran yg sangat besar berbanding produk lain yg hanya terhad kepada satu2 golongan saja..

Hari ini jualan syarikat hampir mencecah RM 20 juta sebulan dan tidak mustahil tahun depan c2joy blh mencapai RM 50 juta sebulan satu rekod yang belum ada di syarikat lain mampu mencapai angka tersebut.

Ini adalah platform bisnes yang kukuh dan proven dengan konsisten pembayaran bonus setiap harike bank ahli TDC sejak 4 tahun yang lalu. CEO bercita cita mahu produk TDC ini sampai semaksimun 100 tahun. Dengan sikap OWNER /CEO yg suka menderma ini lagi membuat kan rezeki TDC makin membuak buak di pasaran hingga menjadi fenomena dan viral teruk di sana sini.

Dengan di bantu kebekesanan mereka yang minum menjadi berkat dan rahmat buat ahli TDC.Sama2 kita berdoa TDC terus membantu masyarakat secara am nya agar terus sihat tubuh badan dan sihat juga di segi ekonomi masyarakat TDC itu sendiri.

Mari menuju kejayaan bersama di TDC

Federal Highway πŸ›£ KUALA LUMPUR
TERBUKTI TDC BUKAN KELENG2

Apa kita lihat dan fikir?

Para ustaz ustazah bagi komitmen yg tinggi sokong TDC promosi c2joy/Snjoy

LUARBIASA hadir dalam hidup kita bila kita buat TINDAKAN LUAR BIASA

HANYA DI TDC HOLDINGS SDN BHD
BUKAN DI SYARIKAT LAIN
KERANA apa bossku ini kita katakan

1.Tiada maintain PATUH SYARIAH
2.Bonus hari2 TERUS KE BANK AKAUN
3.Repeat sales BESAR hari2 automatik

Fokus dan Bertindak, Jadikan TDC DAPAT Mengubah Hidup Kita Semua 

Testimoni ahli/agen sudah berubah hidup miliki KERETA hasil usaha gigih di TDC

 

Di TDCH kita mampu merubah angan2 jadi kenyataan. Follow step pertama bina rangkaian kiri dan kanan. Picahkan setiap ahli biar berkembang spt langkah kita kembang ahli.Mesti terus FOKUS...KITA KENA TAHU APA PERLU BUAT. Gali ilmu, susun rentak cantik2. Sentiasa bersama team. Ingat apa yg kita buat dgn betol2, pasti hasilnya LUAR BIASA. Jangan cepat putus asa...Go team. You Are Strong and Power. Jadikan Impian jadi KENYATAAN.

Syabas & Congratulation BUAT ABG KIA & KAK LELA

Tiada pengalaman bisnes networking hanya niat nak berubah sanggup BERJUANG. Nekad buat sungguh sungguh TDC berjaya ubah hidupnya

BELI KERETA CRV HONDA
BELI RUMAH
BUKA CENTRE TDC BESAR
EMAS 916, HP, LAPTOP
2 RUBY DIRECTOR
8 PLATINUM DIRECTOR

MELANCONG KOREA

MELANCONG NEW ZEALAND

UMRAH SUAMI DAN ISTERI

 

Hasil penjual susu tepi jalan dan atas talian GENG 9769 berjaya miliki VELLFIRE TDC

Dengan izinNYA al-sebab dinampak kan PEUANG BESAR, BELIAU TERUS fokus istiqamah Di TDC DENGAN join silver rm300++.  Dapat miliki alphard modelista bernilai lebih RM 300,000+++. Nasihat nya JAUHI more skim cepat kayap PILIH PLATFORM SAH UNDANG-UNDANG seperti TDC terus buat buat sampai sukses. ALHAMDULILAH Bersyukur di TDC akhirnya BERUBAH HIDUP NYA 2021

 

 

 

TDC HOLDINGS SDN BHD ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dah TAHNIAH buat semua RUBY DIRECTOR ACHIEVER

TDC HOLDINGS SDN BHD ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dah TAHNIAH buat semua PLATINUM DIRECTOR ACHIEVER

 

 SNJOY/C2JOY PILIHAN TERBAIK DARI BELIAN ULANGAN PELANGGAN DAN AHLI LEBIH 50%. INILAH "POWER OF PRODUCT" SANGAT PENTING INDUSTRI BISNES NETWORKING

DARI KOMA TERBARING DI KATIL, KE PENTAS PLATINUM DIRECTOR TDC

Insan istimewa ini pernah diuji dgn sebuah kesakitan, koma dan kritikal sehingga tempurung kepala beliau terpaksa dibuka dan hampir 100% bahagian kepalanya di bedah.

Kisah sedih yg menimpa keluarga beliau pernah disiarkan di TV3.

Bagaikan jatuh ditimpa tangga. Para doktor mengatakan beliau akan koma utk tempoh yg lama. Malahan jika beliau sedar dari koma sekalipun, kemungkinan besar akan hilang ingatan.

Tetapi kuasa ALLAH mengatasi segalanya. Selepas 8 sachet C2Joy, beliau terus sedar dari koma.

Pada peringkat awal, keadaan diri beliau amat lemah. Terpaksa dibantu utk berjalan dengan tongkat. Beliau terus mengamalkan meminum C2Joy, dan kini Puan Linda sudah boleh berjalan dengan sendirinya. Seterusnya, MENANGKIS segala andaian yg dibuat oleh doktor2 yang pernah merawat sebelum ini.

ALLAHUAKBAR! KUASA ALLAH !

Beliau terus bangun dari sebuah kesakitan. Kini, beliau bercerita tentang C2Joy SnJoydan kini beliau adalah PLATINUM DIRECTOR TDC

 

Kurang lebih 3 bulan yg lepas menahan dan menanggung sakit saraf yg kritikal hingga tak mampu utk berjalan dan bergantung dgn kerusi roda. Sekarang Alhamdulillah dah boleh berdiri dan berjalan.

 

Ramai mencari cara kurangkan berat badan yang terbaik, selamat, tiada kesan sampingan

Kita mesti dapatkan Produk Berkualiti dan Halal serta Selamat menjaga kesihatan. C2joy terbukti berkesan sihat dalaman dan luaran bertambah cantik kulit muka licin, lembut dan slimming badan.

 

TAHUKAH KENAPA JATUH SAKIT....?

πŸ’ŠKajian dunia mendapati punca manusia jatuh sakit adalah disebabkan kematian sel yang banyak didalam badan manusia itu sendiri akibat dari pencemaran, cara pemakanan, cara kehidupan atau jangka hayat sel itu sendiri tanpa pengantian yg secukupnya .

πŸ’Š Pengurangan sel dlm badan manusia akan menyebabkan setiap organ dan anggota dalam badan manusia rosak dan tidak dapat beroperasi mengikut tugasnya masing2.

πŸ’Š Jadi Tulang belakang (Tulang Slubi) yg mempunyai air sum sum adalah lubuk Sel badan manusia dimana ianya amat diperlukan kepada setiap organ yg dah rosak supaya ianya boleh beroperasi seperti biasa. Tapi sampai bila sum2 tulang belakang kita tu boleh membekalan sel2 baru? Mengikut kajian pakar setelah manusia berumur 25 tahun keatas tulang Slubi sudah pun mula berkurangan mengeluarkan sel2 baru dan bermulalah ancaman segala penyakit penyakit DEGENERATIF

C2joy punyai HIGH CALCIUM dapat pegkitirafan dari KKM di cop dikotak c2joy LOGOnya CALCIUM dari 100% extrak SUSU di GLABIA NUTRITION. Ia bagi TULANG BELAKANG KITA KUAT DAN SIHAT CUKUP MAKANAN CALCIUM bagi proses bina kitaran darah yg baru dan detok darah yang kotor. Juga aktifkan stem cell secara semulajadi dengan IZINNYA

TERKINI REWARD TDC BERMULA 1/10/2022. SANGAT LUMAYAN TIADA HAD MASA

 

 

Pendaftaran


Sila lengkapkan borang berikut :

Saya faham dan bersetuju dengan syarat dan peraturan yang ditetapkan.
* Wajib isi semua ruang!
Penaja Web : zack4096
Web Statistik

Jumlah Ahli :
11133
Ahli VIP :
11123

Hubungi Kami

Nama : Mohd Izuwan Mohd Nor (zack4096)
Phone : 0137055029
Email : lamanwebku@gmail.com

Ahli Terkini


 Ir. Supadiyono :: Thu,26,Jan,2023

 Subramaniam Krishnan :: Tue,24,Jan,2023

 Rozali Bin Abdul Rani :: Thu,19,Jan,2023

 SHAHANIFITRIAH :: Wed,18,Jan,2023

 Nazirah Bt Mohd Nasir :: Sun,15,Jan,2023

 SAHROL ANUAR BIN SAHANUDIN :: Fri,13,Jan,2023

 Muhamad Nazeri bin Mahat :: Fri,13,Jan,2023

 Drs Syamsir :: Fri,13,Jan,2023

 SUPADIYONO :: Wed,11,Jan,2023

 Arbeni Deswara :: Fri,30,Dec,2022

 Nur atifah binti md daud :: Wed,28,Dec,2022

 AHMAD MARZUKI BIN JUNUS :: Fri,23,Dec,2022

 ROZAIMI BIN ABAS :: Fri,16,Dec,2022

 Fatimah binti Leh :: Wed,14,Dec,2022

 Noriam binti Abd Razak :: Wed,14,Dec,2022

 SUHAZRI BIN ABD HALIM :: Sun,11,Dec,2022

 Umu Habibah idayu binti jamaludin :: Fri,09,Dec,2022

 ZELHAJ BIN NORIN :: Tue,06,Dec,2022

 Chim tadius :: Sat,12,Nov,2022

 Abdul Razak :: Fri,11,Nov,2022