Mobirise Mobirise v4.4.0

 

Owner & CEO 

TDC HOLDINGS SDN BHD 

Mohammad Hafizuddin Hiew , Pemilik 100% mencipta SISTEM DAN PRODUK C2Joy UNTUK KITA SUKSES

Pengalaman kejayaan anak2 muda bersama C2JOY...umur baru 21 tahun dah capai Platinum Director...masih belajar lagi adik ni...sambil2 cari duit poket sendiri..adik ni dapat jugak hadiahkan mak ayah macam2...suka tak dapat bahagiakan org tua kita?nak tunggu habis belajar dan dapat kerja bagus baru nak balas jasa mak ayah tak pastilah sempat ke tak kan...yang tudung pink tu adik dia...umur baru 15 tahun tapi dah nampak peluang yg terbentang luas dlm bisnes c2joy ni..
Bisnes santai2...pulangan yg lumayan...Jom anak2 muda diluar sana...bagi peluang kami bantu kalian utk berjaya...join ahli dan konsisten kongsikan kebaikannya...tak susah kan...sambil pejam mata je...

 

Dilarang Overclaim di media social seperti FaceBook dan sebagainya. Di bawah Peraturan 18(6), Peraturan-Peraturan Makanan 1985 menyatakan bahawa label makanan tidak boleh mengandungi akuan kesihatan seperti mencegah, mengurang, merawat dan menyembuhkan sesuatu penyakit dan kegagalan mematuhinya, jika sabit kesalahan boleh didenda 

 Menurut  Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. Noor Hisham Abdullah, “Kementerian Kesihatan (KKM) memandang serius penjualan dan pengiklanan produk.” 

KISAH KEJAYAAN SEORANG INSAN KESAN DARI TERIMA UJIAN TUHAN 

Perjalanan bersama TDC. 🌹Dari seorang Guru menjadi seorang peniaga susu🌹

Ni akaun pertama untuk mak Satariyah Romlee .Saya buatkan untuk mak 3 akaun. Ni antara akaun pertama beliau👇. Mak banyak sangat berkorban itu ini untuk kami dan abah. Diam diam aku bina rangkaian untuk mak. Masa kerja dulu, setiap bulan tak lupa masukkan duit untuk mak abah. Walaupon mereka ada pendapatan pencen setiap bulan. Kadang tak banyak pon bank in, RM30 pon pernah bagi. Rasa nak bagi juga, walaupon dalam bulan tu rasa terdesak sangat. Menitik air mata.😢

Tapi Alhamdulillah dengan TDC, hanya menjual susu C2joy , dari rumah juga saya dapat berikan mak dan abah income bulanan sekarang. Ini bonus yang MAK TERPAKSA TERIMA , untung runcit asing. Syukur.

Perjalanan kami kenal dengan TDC adalah apabila kami sekeluarga diuji dengan keadaan kesihatan abah masatu. Bulan 9 abah dah tak boleh berjalan dan sepenuhnya menggunakan kerusi roda. Kencing manis kronik hingga potong 2 jari kaki. Buah pinggang juga bocor dan hampir dialisis sebab terlalu lama makan ubat. Kesannya hingga ke buah pinggang. Abah juga dah. Abah masatu mengalami kemurungan yang agak teruk,hilang berat badan sehingga 18 kg. Kurus kering. Sudahla sakit, tak lalu makan, murung pula. Dah lebih 7 tahun abah menggunakan insulin hingga sekarang. Doktor pon dah stop ubat biji.

Bulan 10,aku tekad berhenti kerja sebagai guru yang merupakan cita2 dari kecil, untuk menjaga abah sepenuhnya. Bersama membantu kakak2 di kedah. Mereka juga banyak berkorban. Menggigil tangan masatu menaip surat notis 3 bulan PERMOHONAN PELETAKAN JAWATAN. Mengalir air mata, tapi cuba aku sembunyikan. Surat itu dihantar dan diberikan pada guru besar. Tak tergambar perasaan masatu. Aku sembunyikan dari memberitahu mak dan abah supaya mereka tidak susah hati.

Berdoa siang malam supaya hati mereka lembut dan dapat menerima keputusan yang dibuat. Sebab mak abah, memang suka dengan sekolah tempat aku bekerja itu. Sebulan berlalu, aku bagitau juga mak dari panggilan telefon, petangnya, abah pula call. Alhamdulillah, Allah permudahkan.

Bulan 10 Abah masih belum boleh berjalan, mak saudara, perkenalkan susu ni, Alhamdulillah, syukur ya Allah, dengan IzinNYA, kesihatan abah semakin baik. Luka di kaki cepat sembuh. Dari terbaring, berkerusi Roda, bertongkat, dan sekarang, beliau dh boleh berjalan tanpa bantuan.

Insulin dan minum susu rutin harian abah. Buah pinggangnya sekarang dah cantik dan tak perlu dialisis. Alhamdulillah, permintaan semakin lama semakin meningkat setelah apa yang mereka tengok sendiri pada abah.

AKAUN 1

AKAUN 2 DAN 3

Disini kita buktikan Testimoni Pendapatan Sahaja agar tiada salah faham dari mana-mana pihak

Pengsan2 bossku
Gaji sehari dah 4k
Biasa kerja sebulan 4k
C2joy..c2joy...

 

 

 

 

 

 💡50 Sebab Anda Kena Cuba C2Joy walaupun 1 sachet💡

1. C2Joy tak share testimoni palsu. Semua testimoni disahkan benar malah ada dirakam video perkongsian pemberi testimoni sendiri.

2. C2Joy tak pernah guna duta berbayar & model cantik untuk review produk itu. Yang berkongsi itu semua atas pengalaman dan kerelaan mereka.

3. C2Joy sudah mencipta puluhan ribu feedback positif selama 10 tahun di pasaran Indonesia dan Malaysia.

4. C2Joy sudah membantu ratusan ribuan Kanak-kanak, orang dewasa dan orang tua yang ada masalah kesihatan.

5. C2Joy mambantu suami isteri tak jadi bercerai itu malah bertambah anak.

6. C2Joy sudah membantu ramai orang yang bermasalah di muka akibat produk beracun kembali berseri.

7. C2Joy sudah membantu ibu-ibu selepas beranak lompong sana sini kembali bergetah luar dalam malah lebih elok dari asal.

8. C2Joy dikeluarkan mengikut 100% prosedur pihak berwajib seperti KKM (MeSTI), Halal JAKIM.

9. C2Joy mendapat penganugerahan dan pengiktirafan Piawaian Antarabangsa seperti HACCP dan ISO 22000.

10. C2Joy bukan sekadar berdaftar dan mendapat semua kelulusan di atas, malaj siap dengan pakej labtest (ujian makmal) bertauliah luar dan dalam negara.

11. C2Joy dibenarkan masuk dan dijual di farmasi malah klinik.

12. C2Joy dihasilkan oleh Kilang yang dibarisi oleh Pharmaceutical Group, Chemist, Food & Technologist bertauliah & mempunyai lesen export.

13. C2Joy yang bahan mentahnya diimport daripada New Zealand, negara pengeluar tenusu terbaik di dunia malah dijadikan piawaian rujukan WWF dalam pengendalian dan pengurusan ladang lembu tenusu.

14. C2Joy dicari di pusat-pusat borong pun payah dan permintaan ramai.

15. C2Joy masuk akhbar dengan tajuk berkaitan kebajikan masyarakat tetapi bukan dengan mencari agen. Produk yang dijual dan keuntungan diutamakan asnaf dan kebajikan.

16. C2Joy menjadi repeat order bertahun-tahun oleh pengguna.

17. C2Joy diuji dari segi kesan dan penggunaan hingga memerlukan 2 tahun, berkali-kali R&D sehingga berjaya hasilkan kesan seperti yg dikehendaki sebelum dikeluarkan.

18. C2Joy selama 10 tahun di pasaran Indonesia dan Malaysia dengan imej bersih sekalipun tidak pernah ada sejarah kena ban oleh KKM, malah diberikan pengiktirafan Lesen oleh Badan Pengawas Obat dan Makanan (BPOM) Indonesia.

19. C2Joy yang doktor sendiri pun guna dan disyorkan kepada pesakit terutamanya pesakit SLE.

20. C2Joy ini, doktor/ahli farmasi/perawat islam pun jadi ejen.

21. C2Joy tak pernah overclaim dan hanya share feedback dari pengguna selama bertahun-tahun siap rakaman video, laporan perubatan daripada hospital dan jemputan pengguna sendiri naik ke pentas untuk berhadapan ramai dan dihargai serta diraikan perubahan kesihatan.

22. C2Joy tak pernah ada kontroversi sebelum ada yang sengaja mencipta kontroversi malah sanggup membatalkan top agen demi menjaga kebajikan umum.

23. C2Joy tak pernah cipta isu bertujuan untuk viral dan buat video bodoh untuk famous & naikkan nama.

24. C2Joy selama 10 tahun mencipta imej bersih tanpa ada "blacklist" dari mana2 pihak berwajib.

25. Produk C2Joy ini pada tahun 2008 mengeluarkan kos sebanyak RM1,000,000 untuk 1 jenis produk sahaja (kos tinggi atas kualiti bahan mentah yang imported). Dibandingkan produk sekarang yang merata kilang buat iklan untuk mengeluarkan produk jenama sendiri modal serendah RM1000!
RM1,000,000 VS RM1,000.

26. Jenama C2Joy ini mempunyai kawalan kemasukan dan permohonan stokist mengikut negeri dan diberikan mengikuti nisbah pengguna:agen:stokist (tak supply ke merata tempat/kedai/borong/runcit).

27. Pengasas bersama C2Joy mempunyai latar belakang pendidikan sehingga PhD dan melibatkan diri dalam kajian pemakanan dan pertanian serta berpengetahuan dalam bidang kewangan malah bidang sains kaunseling islamik.

28. Jenama C2Joy tidak pernah memburukkan jenama orang lain untuk naik malah pengasasnya menyokong produk lain tetapi sering diburukkan oleh penjual lain.

29. Jenama C2Joy selalu pantau aktiviti wakil jualannya setiap hari di media sosial, dilarang sama sekali menggunakan bahasa-bahasa kesat samada dalam proses jual beli dan hal peribadi demi menjaga nama baik jenama yg dicipta sekian lama, malah tegur dan pancung penjual murah.

30. Jenama C2Joy mempunyai khidmat lawyer untuk menjaga dan didaftarkan ke MyIPO Malaysia.

31. Jenama C2Joy hanya mempunyai 3 saluran jualan iaitu melalui wakil jualan berdaftar (agen), stokist & branch office syarikat sendiri.

32. Jenama C2Joy mempunyai "customer support" di HQ yang 4 tingkat tinggi dengan segala kelengkapan fasiliti.

33. C2Joy mendapat permintaan tinggi dari rakyat yg tinggal di luar dan dalam negara.

34. Jenama C2Joy mempunyai permintaan di luar negara antaranya Brunei hingga di Pakistan.

35. C2Joy mempunyai packaging ditempah khas (kos lebih tinggi dari packaging ready made yg biasa diguna produk timbang kilo) dengan embedded security features di kotak dan sachet foil.

36. Pengasas jenama C2Joy menerima jemputan merata tempat terutama universiti utk bagi talk dan dilabel sebagai alumni IPT yang berjaya.

37. Jenama C2Joy merasmikan pembukaan pejabat baru Malaysia (HQ) pada tahun 2017 dan sejak daripada itu menjemput orang alim (tak jemput artis @ pondan) dalam segala upacara, utamakan keraian anak yatim dan tahfiz dan kebajikan asnaf.

38. C2Joy diberikan kepercayaan dan disetujui melalui Memorandum of Understanding (MoU) bersama Naib Canselor Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).

39. Pengasas bersama jenama C2Joy mempunyai journal entri akademik sendiri yang dijadikan rujukan universiti luar dan dalam negara atas kajiannya.

40. Pengasas bersama jenama C2Joy  membuktikan dirinya sendiri dalam perniagaan daripada kosong sehingga berjaya dengan modal minima saat diabaikan keagamaannya.

41. C2Joy diiklankan atas dasar kebajikan seperti membantu Mualaf Malaysia, membantu adik asyraf yang accident hilang kaki, meraikan orang asli dalam Ramadhan, menyedekahkan sumbangan kurma kepada anak tahfiz dan lain-lain.

42. C2Joy mempunyai sachet pakcaging mesra pengguna dengan kemudahan untuk travelling dan agen untuk melakukan jualan.

43. C2Joy berkualiti setaraf imported namun harga yang berpatutan.

44. C2Joy dikategorikan sebagai Industri Produk Tenusu yang diceburi oleh Abdul Rahman Auf (1 daripada 10 sahabat dijamin syurga dan merupakan seorang jutawan dan dermawan islam yang dihormati dan disegani di dunia muslim) ketika beliau bermula kerjaya perniagaan beliau di pasar.

45. C2Joy memberi keuntungan margin melebihi 40% kepada agen tanpa perlu modal puluhan ribu malah tidak sampai RM500.

46. C2Joy mampu memberikan kebebasan kewangan dan masa kepada agen selepas penat lelah membina kumpulan jualan.

47. C2Joy memberikan komisen harian yang terus di bank-in ke akaun bank secara harian walaupun cuti umum.

48. C2Joy mudah dijual dan mudah difahami tanpa perlu huraian kisah dogeng dan cerita palsu.

49. C2Joy diperbuat daripada bahan dan isinya yang tiada orang boleh menafikan manfaatnya dan diamalkan daripada lahir sampai mati.

50. C2Joy yang bahan dan isinya dikaji secara terperinci oleh pakar penyelidik sejak wujudnya dunia sains dan maklmal kajian.

 

 Daftar Percuma Akan Dapat Laman Website Link Peribadi untuk Promosi C2joy dengan Sistem Pengurusan Pelanggan di C2joyPower.net

 

Web Statistik

Jumlah Ahli :
6046
Ahli VIP :
6025

Hubungi Kami

Nama : AHMAD FAIZUL B MD HASBI (FAIZUL)
Phone : 01128048435
Email : royalwealth108@gmail.com

Ahli Terkini


 Anuar bin kamarudin :: Sat,19,Sep,2020

 Siti Huzaima Binti jamri :: Sat,19,Sep,2020

 Mahdan andy bin jaafar :: Fri,18,Sep,2020

 Bakri Bin Bondot :: Fri,18,Sep,2020

 Nafaatin Nabila :: Fri,18,Sep,2020

 Norsalawati Binti Kahar :: Fri,18,Sep,2020

 Bibiana Binti Jimmy :: Fri,18,Sep,2020

 DAYANG NOR FATIN HUSNA BINTI ABANG MADEHI :: Fri,18,Sep,2020

 Bibiana Binti Jimmy :: Fri,18,Sep,2020

 Lorik Akau :: Fri,18,Sep,2020

 Roslina binti Bidin :: Fri,18,Sep,2020

 Rozilah zainal abidin :: Fri,18,Sep,2020

 Rozilah zainal abidin :: Fri,18,Sep,2020

 Normala Binti Jemain :: Fri,18,Sep,2020

 Norin Binti Yakub :: Fri,18,Sep,2020

 Mohd Redzuan Idris :: Fri,18,Sep,2020

 ADHA BIN MORSHIDI :: Fri,18,Sep,2020

 SURAITINI BINTI MAT JUSOH :: Fri,18,Sep,2020

 Norinah unggau :: Fri,18,Sep,2020

 ZUNAINAH SUBIN :: Fri,18,Sep,2020