Mobirise Mobirise v4.4.0

TDC HOLDINGS SDN BHD
Memperkenalkan...

 

VISI

Untuk mewujudkan kehidupan seharian yang lebih bahagia, lebih sihat dan lebih bebas untuk orang ramai

 MISI

1. BEROPERASI SECARA JEMAAH

Kita mengutamalan konsep Jemaah & Semangat pasukan, dan iannya bermula daripada Pengasas lagi. Semangat Jemaah yang dibina diantara Pengasas, Pengedar dan Pekerja adalah satu hubungan paling berharga bagi TDC. Kita sentiasa cuba membina kepentingan jangka masa panjang kepada semua rakan kongsi kita dengan meningkatkan tahap keyakinan dan kepercayaan semua. Kejayaan TDC akan dikongsi kepada semua yang menyumbang kepadanya.

2. MENGUTAMAKAN INTEGRITI

Integriti adalah salah satu faktor utama kejayaan dalam perniagaan. TDC membuat apa yang benar dan mematuhi syariah. Kejayaan TDC diukur bukan sahaja dari segi sumbangan ekonomi, tetapi juga dari segi kehormatan, kebolehpercayaan, kredibiliti dan integrasi.

3. MENINGKATKAN NILAI PERIBADI

Setiap manusia adalah unik. Setiap orang layak untuk dihormati, dilayan sama rata, diberikan peluang untuk berjaya dan memaksimakan potensi diri mereka.

4. MEMPERJUANGKAN PENCAPAIAN LEBIH BAIK

Kita adalah pemangkin dan penyuntik semangat. Kita memperjuangkan ke arah kecermerlangan dalam apa jua perkara yang kita lakukan. Fokus kita adalah pada peningkatan berterusan, perkembangan dan pencapaian target pasukan dan peribadi. Kita pendukung perubahan ke arah kebaikan, bergerak dengan laju, mengambil tindakan proaktif dan belajar daripada pengalaman. Kita pendukung kreativiti dan inovasi.

5. MEMANGKIN KEBOLEHSANAAN PERIBADI

Setiap indvidu bertanggungjawab atas pencapaian impian peribadi masing-masing, di samping memberikan 100% usaha dalam membantu satu sama lain mencapai target. Dengan membantu orang lain, kita mencungkil potensi setiap individu dan berkongsi kejayaan bersama. Kita juga mempunyai kewajipan sebagai seorang insan yang berguna kepada masyarakat di mana jua kita berada.

 

 

Perniagaan Pemasaran Rangkaian (Network Marketing). Apakah kelebihannya?. Kenapa mereka yang telah berjaya mengesyorkan perniagaan ini kepada orang biasa seperti kita? Kenapa Donald Trump dan Robert Kiyosaki akan memilih Pemasaran Rangkaian jika mereka tidak punya apa-apa? Berikut saya senaraikan kelebihan-kelebihannya, jika anda ingin memulakan sebuah perniagaan yang mudah, risiko rendah tetapi pulangannya tinggi, anda harus mengkajinya.

1.Jumlah pelaburan yang rendah – Kebanyakan syarikat Pemasaran Rangkaian hanya mengenakan caj yang nominal untuk anda menjadi ahli/pengedar iaitu kebanyakannya di bawah RM300. Ingat – Anda boleh menganggap caj ini sebagai Lesen yang perlu ada untuk memulakan perniagaan anda!

2.Kos awal yang rendah, tidak membebankan. Jangan terperangkap dengan stok yang banyak, mahal dan akhirnya tidak boleh dijual beli. Ingat Anda perlu bijak memilih produk permintaan sangat tinggi.

3.Risiko yang minimum – Bayaran sebagai ahli/pengedar dan kos stok yang rendah ini tidak memberi risiko yang besar untuk anda memulakan perniagaan jika dibandingkan dengan jenis perniagaan lain seperti kedai francais, kedai makan dan lain-lain yang memerlukan modal yang lebih tinggi.

4.Berkongsi perniagaan dengan mereka cara betol. Apabila anda menyertai sesebuah syarikat pemasaran rangkaian, anda sebenarnya memilih rakan niaga perniagaan. Pilihlah rakan niaga yang boleh anda jadikan tempat kerjasama jangka panjang dan membawa kemajuan kepada perniagaan anda

5.Sebagai pekerjaan sampingan – Apakah yang lebih baik daripada memulakan perniagaan anda secara sambilan disamping dapat mengekalkan pekerjaan tetap anda?

6.Masa yang fleksibel – Perniagaan ini dapat dijalankan pada bila-bila masa setiap hari mengikut pilihan anda sendiri.

7.Bekerja secara Online dan/atau Offline – Anda boleh melakukan kerja ini secara tradisional iaitu pertemuan ‘face to face’ atau secara ‘online’ menggunakan internet sebagai perantaraan.

8.Tidak memerlukan pengalaman atau taraf pendidikan yang khusus. Seseorang yang berpendidikan rendah dan tanpa pendidikan formal dalam pengurusan perniagaan juga mampu berjaya sebagai usahawan Pemasaran Rangkaian. 

9.Bekerja Di mana-mana – Tidak memerlukan pejabat spesifik. Anda boleh mengendalikan perniagaan ini di rumah, malah di kedai-kedai mamak atau online cafe.

10.Aliran tunai perniagaan yang stabil – Terdapat pelan imbuhan perniagaan yang membayar anda pada bila-bila masa, secara mingguan, bulanan dan juga bonus perniagaan pada setiap suku tahun. Anda tidak perlu risau tentang aliran tunai (‘Cash Flow’) perniagaan anda. Kebebasan masa untuk menikmati pendapatan perniagaan ini bermakna anda tidak perlu menunggu sehingga berpuluh tahun untuk mengecap kejayaan. Jika anda berusaha bersungguh-sungguh serta komited, anda pasti berjaya dalam masa yang singkat.

11.Berpotensi memperolehi pendapatan perniagaan tanpa had – Perdapatan tanpa had juga dikenali sebagai pedapatan residual yang mana anda usahakan sekali tetapi hasilnya dikecapi bagi jangka panjang. Sesiapa sahaja mampu mendapatkannya, jika mereka “benar-benar” inginkannya.

12.Tabung persaraan – Pendapatan perniagaan ini boleh mencecah lima, enam angka dan terdapat pelan yang membayar anda sehingga hari-hari tua anda dan ini boleh dijadikan sebagai tabung persaraan anda.

13.Pembangunan diri yang komprehensif – Sistem latihan yang merangkumi pembangunan diri, motivasi dan pelbagai konsep perniagaan lazimnya menjadi teras latihan yang akan diajar kepada pengedar-pengedar. Ini merupakan salah satu faedah pembangunan diri yang bakal diperolehi.

14.Hubungan persahabatan yang berkekalan Bisnes Sillatulrahim. Anda akan mempunyai ikatan persahabatan yang berterusan bersama pengedar lain samada ‘upline’  atau ‘downline’, mempunyai perkaitan kumpulan dan matlamat perniagaan yang sama. Ingat – Perniagaan Pemasaran Rangkaian  adalah berdasarkan perniagaan membina hubungan.

15.Perniagaan yang boleh diwariskan. Terdapat pelan dalam Pemasaran Rangkaian yang membolehkan anda mewariskan perniagaan ini kepada anak-anak anda.

TDC HOLDINGS SDN BHD adalah salah satu PILIHAN TEPAT. Jika anda inginkan sebuah perniagaan, Pemasaran Rangkaian telah menyediakan anda satu platform yang mudah untuk membawa anda kepada kejayaan. Cuma usaha dan komitmen masih tetap menjadi elemen penting untuk mencapainya. Pilihan ditangan anda..

Daftar Percuma Akan Dapat Laman Website Link Peribadi untuk Promosi dengan Sistem Pengurusan Pelanggan di C2joyPower.net

Web Statistik

Jumlah Ahli :
10721
Ahli VIP :
10719

Hubungi Kami

Nama : Sharifah Binti Md Udin (Sharifah)
Phone : 0185737049
Email : misshahrifahmdudin@gmail.com

Ahli Terkini


 HENRY ANAK RIKU :: Thu,28,Oct,2021

 Nur Asma Sasabila Latefi :: Wed,27,Oct,2021

 Asman bin saad :: Wed,27,Oct,2021

 NURUL AIN AZAT ABDULLAH :: Wed,27,Oct,2021

 Nurfaehah Binti Hamdan :: Wed,27,Oct,2021

 Nur Ihsan Bin Abu Bakar :: Tue,26,Oct,2021

 Mohd Azam Shah bin Osman :: Tue,26,Oct,2021

 Rohani bt Husaini :: Tue,26,Oct,2021

 Nur Ammirah Binti Abdul Hadi :: Mon,25,Oct,2021

 Faridah hani binti daud :: Mon,25,Oct,2021

 Syahmi Jaslee Worok Abdullah :: Mon,25,Oct,2021

 Rofidah Binti Zainal :: Mon,25,Oct,2021

 NORA BINTI DELI :: Sun,24,Oct,2021

 Ameed Keningau :: Sun,24,Oct,2021

 SITI KHADIJAH BINTI STEBEN :: Sat,23,Oct,2021

 Juita Hassan :: Sat,23,Oct,2021

 Anuar Bin Mahdi :: Sat,23,Oct,2021

 MUHAMMAD ZULHAZIQ BIN AZAHARI :: Sat,23,Oct,2021

 WAN AZINI BIN WAN HUSAIN :: Sat,23,Oct,2021

 SITI NOOR SYAMIMI BINTI SA :: Sat,23,Oct,2021