Mobirise Mobirise v4.4.0
bootstrap button
Mobirise


SUSU POWER! KUASA PENYEMBUHAN SUSU KOLOSTRUM!!

Produk Hebat! Terbukti dengan Testimoni! Peluang Bisnes & Jana Pendapatan Lumayan!!

 Ramai yang sakit di dunia ini. Pelbagai penyakit berasal dari gaya pemakanan, persekitaran dan cara kehidupan harian kita.

Bila tubuh kita mudah dapat selsema, batuk atau demam selepas kena hujan, itu adalah WARNING bahawa sistem imun tubuh kita adalah di tahap yang rendah. Apatah lagi bila berhadapan dengan virus yang semakin mengganas? Bagaimana sistem imun kita yang lemah dapat bantu lindungi tubuh kita daripada bakteria dan virus yang lebih bahaya? Minum susu C2joy/Colever setiap hari untuk dapatkan KOLOSTRUM yang tinggi antibodi untuk bantu sistem imun tubuh kita.

 Jaga kesihatan diri & keluarga dengan baik seperti makan makanan yang berkhasiat & lakukan senaman ringkas di dalam kawasan rumah.

 MENCARI PENAWAR UNTUK MASALAH KESIHATAN ANDA?

STATISTIK PESAKIT DUNIA OLEH WHO

Ramai yang sakit di dunia ini..
Begitu juga di Malaysia.

 PUNCA UTAMA PENYEBAB PENYAKIT

Nampak tak statistik tu? Dari 100 orang, 80 orang sakit. Takkan nak tunggu kena sakit.

 

Apakah ikhtiar kita?
Mencegah atau mengubati?
Atau kedua-dua sekali?

 

TDC HOLDINGS SDN BHD
Memperkenalkan...
SUSU AJAIB!!

 


Milk That Changes
 

Your Life

Komposisi C2joy / COLEVER:

 

Didapatkan dari New Zealand,

Ditambahbaikkan di US,

Diproses di Malaysia,

Dieksport ke Indonesia,

Dikongsi kepada DUNIA.

 

C2JOY hanya diproses dengan susu Kolostrum lembu
(Bovine Colostrum)

SEAWAL 6 JAM

untuk memastikan kualiti Kolostrum dan kandungan IMMUNOGLOBULIN  (IgG) mencapai *2.25% di setiap sachet.

Kandungan C2joy/SafeNjoy setiap sachet :

  • Colostrum Powder: 2g
  • Milk Calcium Complex : 1g
  • Skim Milk Powder: 12g

Berat Bersih: 15g/Sachet

*Kandungan IgG produk kolostrum di pasaran secara purata hanya 1% setiap sajian

 

New Zealand: The Best and Most Hygiene Milk in the World

 

Saksikan Bagaimana Susu C2joy Diproses :

 

4 MANFAAT UTAMA C2joy/Colever

Formulasi & kajian saintifik yang TERBUKTI BERKESAN

 

TAHUKAH ANDA?

Susu adalah salah satu makanan penting dalam DIET SEIMBANG iaitu pemakanan secara sihat seperti yang dipaparkan dalam piramid makanan.

 

SARANAN MINUM KOLOSTRUM

 

 

Kolostrum adalah cairan pra susu yang dihasilkan oleh lembu betina hingga 48 jam pertama sejak melahirkan anak. Kolostrum mengandungi faktor-faktor immunisasi tubuh (Immunization Factors), faktor-faktor pertumbuhan (Growth Factors) dan faktor-faktor nutrien (Nutrient Factors) yang sangat diperlukan oleh manusia.

Kolostrum sangat penting bagi manusia dalam pembentukkan dan meningkatkan keberkesanan Sistem Antibodi dan memberikan Faktor Pertumbuhan yang optimum kepada manusia khususnya bayi.

Pakar Immunology, Albert Sabin menggunakan Kolostrum Lembu (Bovine Colostrum) sebagai bahan utama untuk menghasilkan Immunoglobulin yang dapat melawan penyakit, khusus penyakit Polio. Namun ianya digantikan dengan vaksin disebabkan harga kolostrum yang agak mahal walaupun kesan kolostrum sebenarnya lebih bagus.

Mengikut kajian saintifik, berbanding dengan susu kolostrum daripada binatang lain,susu Kolostrum Lembu merupakan kolostrum yang PALING MIRIP dengan komposisi susu ibu manusia malah mempunyai faktor immunisasi yang empat kali ganda lebih tinggi berbanding kolostrum manusia.

Institute of Colostrum Research (ICR)
ditubuhkan di New Zealand untuk mengumpul dan menghasilkan penyelidikan data-data kolostrum. Hal ini memberikan keistimewaan kolostrum dan manfaat bagi kesihatan tubuh manusia secara umum.


ICR memberikan sokongan dan input atas pembangunan produk kolostrum di seluruh dunia. Kami percaya pada saat ini, dunia dipenuhi dengan pencemaran dan penyalahgunaan ubat. Kolostrum merupakan penyelesaian yang tepat untuk mengatasi pencemaran, ini disebabkan produknya natural dan juga organik.


Susu Kolostrum telah diuji oleh ICR dengan kualiti IgG (immunoglobulin) yang terjamin.

 

KENAPA MESTI KOLOSTRUM NEW ZEALAND?

Di New Zealand, lembu dijadualkan untuk melahirkan anak pada tempoh yang sama setiap tahun, jadi kolostrum yang dikumpul adalah segar dan boleh diproses segera.

Di negara lain, kolostrum terkumpul adalah sedikit dan mesti disejuk-beku terdahulu sebelum cukup kuantiti untuk diproses.

Sejuk-beku menghilangkan sebahagian khasiat kolostrum.

 

 

Trucal D7 adalah formula khas yang dipaten oleh Glanbia Nutritionals. Ianya adalahEKSTRAK KALSIUM yang terbaik dari New Zealand yang kaya dengan Vitamin A, B, C, D, E, K serta makro-mineral (Ca, Mg, K, P) dan juga mikro-mineral (Cu, Zn, Fe) yang merupakan asas keperluan kelangsungan hidup manusia.

 

TruCal : BUKAN SEBARANG KALSIUM

Formulasi unik yang digunakan untuk membantu dalam pembinaan tulang yang kuat dan sihat secara optimum

 

Komposisi yang 99.9% hampir mirip dengan komposisi tulang manusia. Bukan kalsium dari tulang / cengkerang.

 

100% Original
100% Colostrum
100% Calcium Sihat
Tiada bahan kimia
Tiada dadah
Tiada bahan terlarang

Kolostrum TDC dipasarkan di pasarkan dalam dan luar negara sudah melebihi 10 tahun. Kekuatan dan keberkesanan produk ini telah terbukti apa bila kilang C2Joy mendapat pensijilan dan pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI), Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), malah pengiktirafan ISO 22000 Food Safety Management System. Kesemua pengiktirafan dan pensijilan ini mengesahkan C2Joy mempunyai kualiti bertaraf antarabangsa dan memenuhi segala piawaian tertinggi dalam industri makanan dan minuman dunia.


Kolostrum TDC juga terbukti Halalan Toyyiban, di mana Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah memberi pensijilan Halal (Nomber Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 020-12/2006) di mana ianya menandakan diproses daripada bahan mentah import New Zealand yang Halalan Toyyiban melalui pemprosesan, pembungkusan serta pelabelan yang Halalan Toyyiban.

Kolostrum TDC bukan sahaja diiktiraf dengan pensijilan dan terbukti Halalan Toyyiban, tetapi juga telah dipatenkan secara spesifik, di mana TruCal D7 dipatenkan oleh Glanbia Nutritionals dan jenama C2Joy juga telah dipatenkan di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO). Paten ini memastikan C2Joy dilindungi undang-undang daripada sebarang produk tiruan dan pencerobohan hak intelek oleh Kerajaan Malaysia.

Kolostrum TDC juga terbukti dan telah menjalani ujian makmal dari masa ke semasa sejak 10 tahun yang lepas dan dipastikan kualiti, rasa, kandungan dan keselamatannya sentiasa terjaga dan dikekalkan. Setiap kajian dan ujian makmal ini mematuhi piawaian Food and Drug Administration (FDA) yang membolehkan C2Joy dieksport ke seluruh dunia.

Kursus kebaikan susu kolostrum & Kandungan Immunoglobulin (IGg) bersama Dr Rashidah, Pensyarah Kanan UPM, Fakulti Sains & Teknologi Makanan ☺ mmg tk dpt dinafikan susu Kolostrum mmg terbaik utk meningkatkan antibodi badan. Mmg perlu sngt2 utk kita amalkan susu kolostrum pd zaman skrg ni. Susu kolostrum anugerah Allah utk kita semua.

Istimewanya bovine kolostrum kerana hanya dlm bovine kolostrum sahaja mengandungi IgG1, IgG2, IgA, IgM dan Lactofrin 😊 Susu kambing, susu kerbau & susu lain tidak mengandungi perkara tersebut 😊

KOLOSTRUM TDC C2JOY/COLEVER menggabungkan bovine kolostrum gred A dan kalsium Trucal D7 drp Glanbia Nutritionals. Kalsium terbaik dunia 100% drp tenusu. Rasai sendiri kehebatan nya

 MARI KITA kenali GAM dalam KOLOSTRUM= igG , igA, igM

Kolosrum Lembu ada kandungan IgG 86% berbanding Manusia sekitar 2%. Apa IgG?

Antibodi IgG adalah jenis antibodi yang paling banyak ditemukan di dalam darah dan cairan tubuh lainnya. Ketika antigen seperti kuman, virus, atau zat kimia tertentu masuk ke dalam tubuh, sel-sel darah putih akan "mengingat" antigen tersebut dan membentuk antibodi IgG untuk melawannya.

Dengan demikian, jika antigen tersebut kembali masuk ke dalam tubuh atau menyerang tubuh Anda, sistem kekebalan tubuh akan mudah mengenalinya dan melakukan perlawanan karena antibodi sudah terbentuk lebih dulu.

Kandungan IgA kolostrum manusia lagi tinggi berbanding IgA kolostrum lembu . Apa IgA?

Jadi ada sebab kenapa Allah berikan lebih IgA untuk bayi manusia baru lahir.

Di dalam tubuh, antibodi IgA banyak ditemukan di lapisan mukosa (selaput lendir) tubuh, terutama yang melapisi saluran pernafasan dan saluran pencernaan. IgA juga banyak ditemukan pada cairan tubuh, seperti air liur, kahak, air mata

Sebab tu kita ada dengar bila isu covid - 19 ni perkataan Ig-G dan Ig-M disebut-sebut. Apa  IgM ?

Tubuh akan membuat antibodi IgM saat Anda pertama kali terinfeksi bakteri atau virus sebagai bentuk pertahanan pertama tubuh untuk melawan infeksi. Kadar IgM akan meningkat dalam waktu singkat saat terjadi infeksi, kemudian perlahan menurun dan digantikan oleh antibodi IgG.

Oleh sebab itu, hasil pemeriksaan IgM dengan nilai yang tinggi, sering kali dianggap sebagai tanda adanya infeksi yang masih aktif. Doktor biasanya akan melakukan pemeriksaan antibodi IgM bersamaan dengan tes antibodi IgA dan IgG untuk memantau fungsi sistem kekebalan tubuh

Jadi .. Inilah Tentera Imun yang ada didalam tubuh , bersiap sedia untuk melawan musuh iaitu virus , kuman , bakteria . Jadi IgM akan siap sedia jika ada musuh datang ia akan panggil IgG untuk membantunya .. macam tulah lebih kurang .. Jadi jagalah ANTIBODI Tubuh Badan kita dengan sebaiknya

 Jangan overclaim  🌡️🌡️🩺🩺💉💉💊💊😷

🥛 C2Joy bukan menyembuhkan apa² jenis penyakit. Yang menyembuhkan penyakit² adalah Allah SWT. Ianya adalah asbab sahaja.

🥛 C2Joy bukan ubat sebab ia tiada syarat tetap untuk diamalkan seperti berapa sachets sehari perlu diminum. Minum mengikut kemampuan masing-masing...! Cuma bila sudah berpenyakit, seeloknya dilebihkan pengambilannya

🥛 C2Joy bukan suplemen yang di formulakan seperti kebanyakan susu biasa diluar sana. Ianya adalah 100% SUSU LEMBU. Diproses menjadi serbuk dan dibungkus dalam bentuk sachet. Minum mengikut kesesuaian penggunaan atau jenis masalah kesihatan yang dihadapi oleh seseorang.

🥛 C2Joy bukan susu biasa seperti di farmasi² atau pasaraya²... Ia adalah gabungan 3 kategori susu iaitu, 🛡SUSU AWAL ( KOLUSTRUM ) / SUSU TRUCAL D7 ( KALSIUM ) / SUSU SKIM. Tiada pengawet, perisa dan pewarna digunakan.

🥛 C2Joy bukan susu kambing, unta, gajah, harimau dan sebagainya tapi ia adalah dari LEMBU 100%. Lembu yang dipelihara dengan rapi dan bersih di New Zealand

🥛 C2Joy diadun dengan kalsium MULTI mineral (True calcium) & bukan dengan kalsium karbonat dari batu kapur, cengkerang atau tulang seperti kebanyakan susu formulasi lain yang ada di pasaran..!!! (Berhati-hati bila membeli ya..? ) Bimbang nak murah sangat, akan dapat komplikasi lain pada masa akan datang pulak...!

🥛 C2Joy/COLEVER menggunakan Kolustrum Grade A, dalam masa 6 jam pertama selepas lembu beranak bukan seperti susu formulasi yang hanya guna susu skim sebanyak 20% dalam satu sukatan dan selebihnya soya

🥛 C2Joy hanya membantu menguatkan sistem imunisasi badan manusia agar dapat melawan setiap radikal bebas dan virus² yang telah melemahkan dan membunuh dan merosakkan sel-sel & organ² badan setiap masa..!!

🥛🧬 Bila antibodi kuat maka sel-sel akan sentiasa cergas dan di perbaharui. Organ akan jadi kuat, tulang kuat, saraf dan otot berfungsi seperti sediakala dan Inshaa-ALLAH kita pun sihat dan kuat.💪🏼💪🏼💪🏼

Inshaa-ALLAH,amalkan dan terus amalkan sehingga ke akhir hayat dan kita sambung dalam syurga kelak. Sayangilah ahli keluarga dan anak² kita semua...!

JAGALAH SISTEM IMUN KITA, DAN IA AKAN MENJAGA KITA👌🏻. 

KOLOSTRUM C2joy memang terbukti membantu ramai orang untuk sihat badan.

 

 

TDC | 8 Tahun | Top 100

Syukur!

Sehingga ke hari ini, TDC sebagai Syarikat Jualan Langsung yang menggunakan sistem ejen/pengedar telah dianugerahkan:

1. Sijil Akta Jualan Langsung (AJL) kategori Pemasaran Pelbagai Peringkat.

2. Keahlian Sah sebagai Ahli Persatuan Jualan Langsung Malaysia, Direct Selling Association Malaysia (DSAM)

3. Sijil SIRIM ISO 9001:2015 Sistem Pengurusan Kualiti (Quality Management System)

4. Sijil MS 1900:2014 Sistem Pengurusan Kualiti Berasaskan Shariah (Shariah Based Quality Management System)

5. Sijil Pemantuhan Shariah Lariba Consulting

6. Sijil Pemantuhan Shariah Koperasi ANGKASA Malaysia Berhad

Pelbagai dugaan, ujian, kekangan, halangan, cabaran. TDC Holdings SDN BHD telah mendapat pengiktirafan Sijil Pematuhan Syariah daripada Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) ini membuktikan bahawa Susu Kolostrum adalah selaras dengan kehendak dan tuntutan Syariah.

Nak berniaga Network Marketing
No.1 Pilih ikut HUKUM Syariah
No.2 Pilih ikut UNDANG-UNDANG Lesen AJL

BANYAK JADI SCAMMER SYARIKAT NETWORKING BISNES TIADA 2 SYARAT INI

TDC Holdings Sdn Bhd terus melangkah ke depan lebih maju berdaya saing. Sedang siap kan WISMA TDC baru yg kali ketiga yg sangat besar utk kita semua berjaya besar Di TDC. TDC beli dengan RM5juta dan Renovasi RM 5juta. OWNER TDC kasi besar ofis 10x ganda luas nya.

Berjuta bina sistem TDC
Berjuta bina prasarana Wisma TDC 10 juta
Berjuta buat PRODUK baru
Berjuta bayar Team bonus
Berjuta bagi Reward Point
Berjuta bagi Leader Ranking

Kita nak lock semua anak muda sampai orang tua jadi pengguna bijak

Hanya ada kurang daripada 130 Syarikat yang layak dan diterima oleh Persatuan DSAM ini.. Hanya syarikat authentic dan betul baru diterima masuk. Secara rasminya di kalangan 100++ Syarikat Network Marketing terbesar di Malaysia.

 BIGWHY / DREAMBIG TDC di Nobatkan No.1 Top Sales Di Malaysia 2025

1. Modal sekali seumur hidup serendah mampu semua rakyat malaysia nak mula buat bisnes

2. Tiada maintain bulan2 layak bonus minimum RM 30 hingga maksimum RM5,100 sehari masuk terus ke akaun bank

3. Produk kualiti jakim halam KKM (sijil MESTI) Sangat murah mampu beli dan berkesan pada semua pengguna berterima kasih buat repeat order sangat besar tanpa paksaan.

4. Sistem hukum patuh syariah pertama di dunia dari pelaksanaan dari pengurusan produk dan pembayaran bonus dan rewardnya

Dan banyak lagi kelebihan sangat mudah sesiapa sahaja boleh berjaya di TDC

IKON MULTI DERMAWAN & HARTAWAN
HAFIZ HIEW

 

Dimiliki oleh En. Mohd Hafizuddin Hiew Bin Abdullah ( Hafiz Hiew ) sebagai pemilik tunggal.

Mendapat pengiktirafan Sijil Pematuhan Shariah daripada Lariba Consulting ( Ustaz Lariba), salah sebuah entiti paling kuat melawan skim piramid dan riba.
 
Mempunyai Lesen Akta Jualan Langsung yang sah. (AJL 932348)
 
Mengamalkan konsep membina "legasi didunia, istana di syurga", telah menghulurkan sedekah dan sumbangan melebihi RM15 juta tunai kepada asnaf dan badan kebajikan.
 
 

Produk utama TDC HOLDINGS SDN BHD


 

 

 

Badan kita memang perlukan antioksidan drp Radikal Bebas yg dh lama bertapak dlm badan kita...tu yg menyebabkn ada yg nampak lebih tua dr usia sebenar...mudah dpt penyakit kronik...rambut mudah gugur...kulit mula mengendur dan berkedut...walaupun usia belum sampai tahap tu...

Daripada mana punca radikal bebas ni???

Setiap hari kita terdedah dgn pencemaran udara...sinaran cahaya matahari, pencemaran air serta pemakanan yg di tambah dgn bahan perisa ...
Tu yg sekarang x hairan lah ada yg maseh kanak² dh ada diabetes, buah pinggang rosak dan bermcm² lg...

 KENALI PEMILIK TDC HOLDINGS SDN BHD

Multi Dermawan Muhammad Hafizuddin HIEW. Pakar motivasi,Speaker, Pendakwah,Penulis dan banyak lagi kehebatan luaran nya. Boleh bertutur dgn baik 4 bahasa. Pegang 100% tanggung jawab membangunkan TDC malaysia dari zero. Beliau pegang 4 Porfolio (Owner, CEO, COO, CFO) untuk teraju sendiri TDC agar kepatuhan Syariah dan Pengurusan syarikat adil pada semua pihak.

Mohd Hafizuddin Hiew, Pemilik 100% TDC HOLDINGS SDN BHD

FOUNDER, OWNER, CEO TDC

Pilih Bisnes Pilih OWNER nya

Baru kita selamat dunia akhirat
Banyak bisnes hancur Kerana owner nya hancur
Tak kira syarikat local atau international
Dia yg pegang kunci sukses
Diri kita nak berubah mesti buat pilihan 

 TDC MEMBERI BANTUAN KEMANUSIAAN BERNILAI RM 1,000,000

TDC MEMBERI SEDEKAH/WAKAF RM 1,000,000

"DEMAND OVER SUPPLY"

Makin Meriah, Makin Padu, Makin Menuju Puncak Kejayaan.

TDC akan masuk pasaran antarabangsa.

Banyak perancangan TDC untuk ahli/dealer, antaranya penubuhan yayasan dan koperasi yang akan bermula tahun hadapan dan pasaran 20 buah negara sedang menunggu serta pengambilalihan kilang sedia ada memungkinkan masa depan TDC yg sangat gemilang tersohor sebagai syarikat networking no satu di asia.

Ini adalah platform bisnes yang kukuh dan proven dengan konsisten pembayaran bonus setiap hari ke bank ahli TDC sejak 4 tahun yang lalu. CEO bercita cita mahu produk TDC ini sampai semaksimun 100 tahun. Dengan sikap OWNER /CEO yg suka menderma ini lagi membuat kan rezeki TDC makin membuak buak di pasaran hingga menjadi fenomena dan viral teruk di sana sini.

Dengan di bantu kebekesanan mereka yang minum menjadi berkat dan rahmat buat ahli TDC.Sama2 kita berdoa TDC terus membantu masyarakat secara am nya agar terus sihat tubuh badan dan sihat juga di segi ekonomi masyarakat TDC itu sendiri.

LUARBIASA hadir dalam hidup kita bila kita buat TINDAKAN LUAR BIASA

DI TDC HOLDINGS SDN BHD


1.Tiada maintain PATUH SYARIAH

2.Bonus hari2 TERUS KE BANK AKAUN


3.Repeat sales BESAR hari2 automatik

Fokus dan Bertindak, Jadikan TDC DAPAT Mengubah Hidup Kita Semua 

 

Testimoni ahli/agen sudah berubah hidup miliki KERETA hasil usaha gigih di TDC

Congratulation ABG KIA & KAK LELA

Tiada pengalaman bisnes networking hanya niat nak berubah sanggup BERJUANG. Nekad buat sungguh sungguh TDC berjaya ubah hidupnya

Hasil BISNES TDC Berjaya miliki VELLFIRE PERCUMA DARI TDC

 C2JOY PILIHAN TERBAIK DARI BELIAN ULANGAN PELANGGAN DAN AHLI LEBIH 50%. INILAH "POWER OF PRODUCT" SANGAT PENTING INDUSTRI BISNES NETWORKING

 

Kurang lebih 3 bulan yg lepas menahan dan menanggung sakit saraf yg kritikal hingga tak mampu utk berjalan dan bergantung dgn kerusi roda. Sekarang Alhamdulillah dah boleh berdiri dan berjalan.

 

ita mesti dapatkan Produk Berkualiti TINGGI dengan harga berpatutan dan Halal serta selamat menjaga kesihatan. C2joy terbukti berkesan sihat dalaman dan luaran.

TAHUKAH KENAPA JATUH SAKIT....?

💊Kajian dunia mendapati punca manusia jatuh sakit adalah disebabkan kematian sel yang banyak didalam badan manusia itu sendiri akibat dari pencemaran, cara pemakanan, cara kehidupan atau jangka hayat sel itu sendiri tanpa pengantian yg secukupnya .

💊 Pengurangan sel dlm badan manusia akan menyebabkan setiap organ dan anggota dalam badan manusia rosak dan tidak dapat beroperasi mengikut tugasnya masing2.

💊 Jadi Tulang belakang (Tulang Slubi) yg mempunyai air sum sum adalah lubuk Sel badan manusia dimana ianya amat diperlukan kepada setiap organ yg dah rosak supaya ianya boleh beroperasi seperti biasa. Tapi sampai bila sum2 tulang belakang kita tu boleh membekalan sel2 baru? Mengikut kajian pakar setelah manusia berumur 25 tahun keatas tulang Slubi sudah pun mula berkurangan mengeluarkan sel2 baru dan bermulalah ancaman segala penyakit penyakit DEGENERATIF

C2joy punyai HIGH CALCIUM dapat pegkitirafan dari KKM di cop dikotak c2joy LOGOnya CALCIUM dari 100% extrak SUSU di GLABIA NUTRITION. Ia bagi TULANG BELAKANG KITA KUAT DAN SIHAT CUKUP MAKANAN CALCIUM bagi proses bina kitaran darah yg baru dan detok darah yang kotor. Juga aktifkan stem cell secara semulajadi dengan IZINNYA

 

 

 

 

Pendaftaran


Sila lengkapkan borang berikut :

Saya faham dan bersetuju dengan syarat dan peraturan yang ditetapkan.
* Wajib isi semua ruang!
Penaja Web : ZMNETWORK
Hubungi Kami

Nama : ZM Network (ZMNETWORK)
Phone : 0172083370
Email : zulfadlimisbahnetwork@gmail.com

Ahli Terkini


 uop :: Fri,08,Mar,2024

 romeromeguns@yahoo.com :: Fri,08,Mar,2024

 sarah.eppley@yahoo.com :: Fri,08,Mar,2024

 gozlan.david@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 nathanangel2000@yahoo.com :: Fri,08,Mar,2024

 lourdesinfantest.clair@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 bclark_2@yahoo.com :: Fri,08,Mar,2024

 cschiller@powerhrg.com :: Fri,08,Mar,2024

 cschiller@powerhrg.com :: Fri,08,Mar,2024

 davidauer17@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 cschiller@powerhrg.com :: Fri,08,Mar,2024

 BOBBYTREJOJR@GMAIL.COM :: Fri,08,Mar,2024

 tjttjt10@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 davidauer17@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 apexjon36@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 rodsmasterautotech@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 cschiller@powerhrg.com :: Fri,08,Mar,2024

 cholliday250@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 rodsmasterautotech@gmail.com :: Fri,08,Mar,2024

 jpfeiffer@absamail.co.za :: Fri,08,Mar,2024